Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t813550186T Offline
    t813550186T Offline
    HEDGEHOG
    wrote on last edited by
    Наприклад, я з дружиною збираюся. Але як вже сказали, багато тих, хто отримав візу "на всяк випадок", також більшість людей чомусь прямують до Торонто, Ванкувера, трохи менше людей до Калгарі. В Манітобу і Саскачеван небагато людей прагне, як і в атлантичні провінції. Можливо тому що не дуже розбираються, як життя в Канаді влаштовано, та думають, що великі міста кращі. Я, наприклад, думаю навпаки, бо виріс у Києві і з 2009 року мешкаю у Санкт-Петербурзі. Мегаполісів наївся досхочу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t464353093T Offline
    t464353093T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Дуже Вам дякую за відповідь, Ви мене заспокоїли, що можно буде знайти роботу, це дуже важливо для мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Некваліфікованих робіт багато. Батько зможе працювати на будівництві, там є багато українців без мови. Там він навіть зможе домовитися, щоб за ним заїжджали хлопці та підвозили на роботу. Так багато робить. Звичайно, залежить, у якому районі ви буде проживати. Просто так 10-15 км ніхто їхати не буде, щоб підібрати людину. Якщо ви без дітей, без водійських прав, то дуже рекомендую вибрати житло близько до роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t464353093T Offline
    t464353093T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Рівень мови, не дуже хороший, початковий, я це розумію, тому і готова до любої роботи, поки я буду вчити мову
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У першому аеропорту Канади ви оформите робочий перміт, open work permit. І все. Вся решту документів оформите вже у Вінніпезі. В готелі будете жити кілка тижнів безкоштовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t464353093T Offline
    t464353093T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Так планую до Манітоби, але я не знаю ще який буде рейс, який квіток ми знайдемо, до якого аеропорту
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Який у вас рівень мови? Ви готові стояти біля конвеєра? Є робота на заводах Maple Leaf завжди, від 15.50 до 20 за годину.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ні, це виключно у Вінніпезі. Ви ж у манітобській групі. Ви взагалі до Манітоби летите?
    1 Reply Last reply
    0
  • t464353093T Offline
    t464353093T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Це в любому аеропорту? Тому що я ще не знаю, до якого аеропорту ми з батьком прибудемо. Я згідна на любу роботу, яка допоможе мені прохарчувати себе та батька, я по освіти юрист, но розумію, що не зможу працювати за освітою, також я грумер( стрижка тварин) та була волонтером, допомогала тваринам знаходити притулок та домівку, та забеспечивали приюти кормом, медичними послугами для творин безпритульних. Но я готова до любой роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Вас зустрінуть волонтери в аеропорту та відправляють до готелю. Там є хаб, де ви зможете оформити SIN and health card. Щодо роботи, то напишіть, що ви саме вмієте і на яку роботу згідні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t793317964T Offline
    t793317964T Offline
    Кет
    wrote on last edited by
    Вам потрібно зробити health card, sin, відкрити рахунок в банкі Коли матимете це, можете податися на фінансову допомогу від уряду
    1 Reply Last reply
    0
  • t793317964T Offline
    t793317964T Offline
    Кет
    wrote on last edited by
    Готель The Best Western Plus Hotel at 1715 Wellington Ave, там роблять SIN та health card. Щодо CIBC - знайшов найближчу вільну дату на понеділок в даунтауні
    1 Reply Last reply
    0
  • t793317964T Offline
    t793317964T Offline
    Кет
    wrote on last edited by
    Ось скидали де що можна зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t464353093T Offline
    t464353093T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Отримали з батьком схвалення щодо візи по програмі CUAET, плануємо приїзд до Манітоби. Дуже буду вдячна за якусь інформацію, що потрібно робити, куди звертатися, що оформлювати, так як ні знайомих них родичів в нас в Канаді нема. Тому розгублені, з чого починати. Дуже дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Rudeichuk
    wrote on last edited by
    Візу відмінили для українців. Офіційна інформація є від уряду України та Ірландію. Плюс, спілкувалась з людьми, які навіть з foill-less візою летіли. Тому що в мене саме така. У Фейсбук групі Манітоби вчора жінка тоже писала свою історію перельоту через Дублін. Я летітиму так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Xarib
    wrote on last edited by
    Мы отправляли польской почтой без оплаты обратной доставки в Варшаву. Забирали самостоятельно через две недели. У нас тоже у одного члена семьи не было фоллес визы и воок пермита.
    1 Reply Last reply
    0
  • t284388701T Offline
    t284388701T Offline
    Iryna Zal
    wrote on last edited by
    А Ви на 100% впевнені, що через Ірландії не потрібно транзитної візи? Зараз теж дивимося цей рейс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Rudeichuk
    wrote on last edited by
    Брала десь в 20-тих числах травня. Не так давно. Моніторила ціну через Ківі, а бронювала безпосередньо через авіакомпанії. Казали, що так надійніше. Я буду летіти таким маршутом: Сучава - Дублін (Ryanair) Дублін - Галіфакс - Вінніпег (WestJet). Розглядала Румунію, так як ще в Україні. І завжди дивилась великі міста, а потім ввела на Kiwi просто виліт з Румунії і знайшла цей рейс. Чим ще зручне Kiwi, тим що там можна вибрати країни через які не хочете летіти (Великобританія, США, там потрібні візи)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Rudeichuk
    wrote on last edited by
    Писала вже)) Зараз продублюю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii