Імміграція до Манітоби
-
Наприклад, я з дружиною збираюся. Але як вже сказали, багато тих, хто отримав візу "на всяк випадок", також більшість людей чомусь прямують до Торонто, Ванкувера, трохи менше людей до Калгарі. В Манітобу і Саскачеван небагато людей прагне, як і в атлантичні провінції. Можливо тому що не дуже розбираються, як життя в Канаді влаштовано, та думають, що великі міста кращі. Я, наприклад, думаю навпаки, бо виріс у Києві і з 2009 року мешкаю у Санкт-Петербурзі. Мегаполісів наївся досхочу.
-
Некваліфікованих робіт багато. Батько зможе працювати на будівництві, там є багато українців без мови. Там він навіть зможе домовитися, щоб за ним заїжджали хлопці та підвозили на роботу. Так багато робить. Звичайно, залежить, у якому районі ви буде проживати. Просто так 10-15 км ніхто їхати не буде, щоб підібрати людину. Якщо ви без дітей, без водійських прав, то дуже рекомендую вибрати житло близько до роботи.
-
Це в любому аеропорту? Тому що я ще не знаю, до якого аеропорту ми з батьком прибудемо. Я згідна на любу роботу, яка допоможе мені прохарчувати себе та батька, я по освіти юрист, но розумію, що не зможу працювати за освітою, також я грумер( стрижка тварин) та була волонтером, допомогала тваринам знаходити притулок та домівку, та забеспечивали приюти кормом, медичними послугами для творин безпритульних. Но я готова до любой роботи.
-
Доброго дня! Отримали з батьком схвалення щодо візи по програмі CUAET, плануємо приїзд до Манітоби. Дуже буду вдячна за якусь інформацію, що потрібно робити, куди звертатися, що оформлювати, так як ні знайомих них родичів в нас в Канаді нема. Тому розгублені, з чого починати. Дуже дякую за відповідь
-
Візу відмінили для українців. Офіційна інформація є від уряду України та Ірландію. Плюс, спілкувалась з людьми, які навіть з foill-less візою летіли. Тому що в мене саме така. У Фейсбук групі Манітоби вчора жінка тоже писала свою історію перельоту через Дублін. Я летітиму так.
-
Мы отправляли польской почтой без оплаты обратной доставки в Варшаву. Забирали самостоятельно через две недели. У нас тоже у одного члена семьи не было фоллес визы и воок пермита.
-
Брала десь в 20-тих числах травня. Не так давно. Моніторила ціну через Ківі, а бронювала безпосередньо через авіакомпанії. Казали, що так надійніше. Я буду летіти таким маршутом: Сучава - Дублін (Ryanair) Дублін - Галіфакс - Вінніпег (WestJet). Розглядала Румунію, так як ще в Україні. І завжди дивилась великі міста, а потім ввела на Kiwi просто виліт з Румунії і знайшла цей рейс. Чим ще зручне Kiwi, тим що там можна вибрати країни через які не хочете летіти (Великобританія, США, там потрібні візи)
-
Писала вже)) Зараз продублюю