Імміграція до Манітоби
-
Для українців візи відмінили. Тоже хвилювалася, але вже сьогодні спілкувалася з людьми, котрі летіли, і все ок Ось посилання на інформацію www.gov.ie/en/press-release/00aef-minister-mcentee-announces-immediate-lifting-of-visa-requirements-between-ukraine-and-ireland/
-
Дуже, дякую! А в Дублін - Ірландія віза не потрібна для українців?
-
Брала десь в 20-тих числах травня. Не так давно. Моніторила ціну через Ківі, а бронювала безпосередньо через авіакомпанії. Казали, що так надійніше. Я буду летіти таким маршутом: Сучава - Дублін (Ryanair) Дублін - Галіфакс - Вінніпег (WestJet). Розглядала Румунію, так як ще в Україні. І завжди дивилась великі міста, а потім ввела на Kiwi просто виліт з Румунії і знайшла цей рейс. Чим ще зручне Kiwi, тим що там можна вибрати країни через які не хочете летіти (Великобританія, США, там потрібні візи)
-
Підкажіть, будь ласка, як давно брали та на якому ресурсі? Дякую
-
Я брала на 19.06 в межах 400$
-
Вам анулюють перміт, якщо ви не пройдете медогляд. У Манітобі це зараз безкоштовно. Переважно обмеження працювати у сфері освіти, сільське господарство. Не залежно від обмеження, ви повинні пройти медичний огляд, а якщо не плануєте працювати у тих сферах, то переробляти перміт не потрібно.
-
Я б ще додала, взагалі не орієнтуватися на трудову книжку при підрахунках/ заповненні енд соу он. Може чекати неприємний сюрприз. Працюю більше 10р з перервою максимум 2міс, взяла ок-5 і за останні пять років маю офіційно лише один рік і оформлена була на компанії, назви котрих я вперше чую. Тепер ламаю голову як пояснити свою писанину при подачі на візу, яка не відповідає інфо з офіційних джерел.
-
Здається не можна працювати в школі і в медицині, та здається ще з їжою
-
Сама в пошуках. Люди інколи пишуть, що купили дешеві квитки, але я таких цін не знаходжу
-
Ребята, здравствуйте, какие ограничения на ворк пермите если не сдан медикал екзам ?
-
Ті, хто вже почав сабмітити EOI, будь ласка, добре рахуйте свій стаж, не завкругляйте у більшу сторону. Сьогодні отримав повідомлення від 4 аплікантів, що вказали 5 із 5 років, а коли вже почали заповняти LАA, виходить тільки 4 із 5. Відповідно система каже, що не співпадає із інформацією, яку раніше подали. Це виправити може тільки MPNP, напевне. Купа лишніх рухів треба робити, писати їм, пояснювати і т.п. Наприклад, якщо ви працювали. 4 роки і 11 місяців, то ваш стаж 4 роки, а не 5. Для того, щоб зарахували рік, має бути цілий календарний рік роботи. Без ніяких гепів. Вказуйте тільки той стаж, який ви точно зможете підтвердити.
-
Підкажіть де купували квитки в Вінніпег, з якого міста і яка ціна?
-
Дякую
-
Подскажите, пожалуйста, если лететь в Виннипег с пересадкой в Торонто, то где можно получить WP? Только в Торонто? Переживаю, что между пересадками времени не хватит:(