Імміграція до Манітоби
-
Тому що перебуваю в країні на підставі особливого статусу, а не безвізу
-
Ну так ви були в Польщі і маєте довідку на проживання значить 90 днів не вираховується із безвізу
-
Ви фразу "без наявності довідки на проживання" помітили?
-
"Незалежно від наявності посвідки на проживання в одній із країн ЄС, українці можуть залишати країну і перебувати в державах Шенгенської зони до 90 днів на кожні 180 днів. Тобто від дня перетину кордону необхідно відрахувати 180 днів назад і подивитися, чи були ви в ЄС понад 90 днів за цей період без наявності посвідки на проживання в тій чи іншій країні. Якщо цей термін перевищено, ви не маєте права перебувати в Шенгенській зоні без відповідного дозволу. За наявності посвідки на проживання, приміром, у Німеччині, перебування в цій країні до цих 90 днів не зараховується. Однак воно продовжує діяти в інших країнах ЄС, навіть якщо ви живете в Німеччині довгостроково."
-
Де там написано навіть?
-
Що воно продовжує діяти якщо ви знаходитесь в інших країнах як раніше ( перебування ж Германії в ці 90 днів не входить) як це вони будуть контролювати я хз, але явно що право на переміщення є
-
"За наявності посвідки на проживання, приміром, у Німеччині, перебування в цій країні до цих 90 днів не зараховується"
-
А що мав по вашому написати ?) Є текст на сайті ЄС, є статья в DW, є власний досвід
-
Я не стверджував такого як ви мені приписали, я поділився досвідом як просили і вказав звідки я вирішив що право на переміщення взагалі є
-
Звісно , що мій. Як і будь-якоі іншоі людини. Основний посил в тому, що не варто так впевнено стверджувати, що всі без проблем літають, бо це не так. І така впевненість може коштувати людині взагалі втратою квитків, штрафом, зіпсованою візовою історією і купою нервів.