Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ну значить не зможуть. Канада не мала планів вивезти 44 млн українців до себе. Жінки з дітьми, які в Україні, можуть скористатися цією програмою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Так це зрозуміло просто більшість українців що знаходяться в Україні, а не за кордоном на пмж, не можуть скористатися cuaet
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Відкриття закритого ворк перміту вимагає купу документів від роботодавця спершу. За тиждень ви ворк перміт не отримаєте ніколи. Плюс закритий ворк перміт - обмеження зміни роботодавця. CUAET - це перша така програма в історії Канади. Ніколи ніякій країні (навіть у стані війни) таких привілеїв не надавали як зараз мають українці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Ні, не знаю. Але від нових знайомих почула, що для нас це відбулося доволі легко. Бо 99 відсотків тут на закритому ворк перміті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Тому, що для тих, хто приїхав, імміграція не є пріоритет. Можливо, для одиниць тільки. Більшість повернеться до України, якщо війна завершиться цього року
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Я розумію. Але все ж таки, чому надають зараз розгляд заявок ПР українцям? Бо війна. А ті хто приїхав по причині війни як не крути не зможуть зараз податись. Мій посил в тому, що не бачу логіки надавати привілегіб тим, хто технічно не може нею скористатись. Вибачте за мої простирадла тексту) це я вирішила пробрейнштормити трохи з вами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    Головним бенефітом зараз є, власне, наявність самої програми CUAET. Ви, скоріш за все не знаєте (вибачте, якщо я помиляюсь), чого взагалі варто отримати трирічний (!!!) відкритий (!!!) канадський ворк перміт. За пару тижнів. Для прикладу, мій ворк перміт процесився майже півтора роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Newfoundland and Labrador має також низькі вимоги до мови, а для деяких професій взагалі тесту з мови не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t652449793T Offline
    t652449793T Offline
    Valeriia Berezhnova
    wrote on last edited by
    Ні. Всі знають ситуацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Чому, більшість провінційних програм також вимагають мову. Манітоба звичайно виключення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Програма КУАЕТ - це не програма імміграції, а тимчасового прихистку. Пріоритет в розгляді ПР для тих, хто вже в процесі, адже ці люди свідомо стали на шлях імміграції до Канади до війни ще.
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Ну от розглянемо мій кейс. Я звичайний куаетовець. Маю намір отримати ПР по експрес ентрі. Умова подачі на ПР (одна із) - відпрацювати рік на канадську компанію. Наразі уряд Канади пише, що вони будуть надавати перевагу в розгляді ПР українцям. Тобто тих, хто вже подався на ПР, і це значить ці українці тут вже рік працюють на канадську компанію. З цього слідує, що привілеєм першочергового розгляду будуть користуватись не ті, що приїхали по куает і для яких зробили цей привілей(тобто такі як я), а ті, хто вже давно тут сидить. В чому тоді смисл тої привілегіїї для куаетовців, якщо ми не можемо нею скористатись?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    90% тих, хто приїхав чи приїде до. Канади по CUAET ніколи не зможуть податись на імміграцію просто напряму через Express Entry, адже там відіграє роль вік та високе знання мови. Тому абсолютна більшість буде користуватися провінційними програмами номінації, щоб залишитися у Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633158015T Offline
    t1633158015T Offline
    Daria Novikova
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Прийшов лист щодо біометрії. На останній сторінці вказано, що потрібно пройти за тридцять днів. Мені відповіли тут у чаті, за що я дуже вдячна, що це обмеження зняли. А чи потрібно писати листа з поясненням причин, чому ми не встигнемо? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Не дуже зрозуміло, що ви саме маєте на увазі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Є різниця у термінах, якщо подаватися поза Канадою. Заявки всередині Канади обробляються довше :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Моє враження, що наразі ті, що уже в Канаді, будуть користуватись привілегією першочергового розглядання заявки на ПР. Але ніяк не ті, що прилетіли по куает. Поправте мене будь ласка, якщо я помиляюсь. Це така сама лазєйка для українців, які роками працюють в Європі, але дуже швидко підлаштувались під воєнну хвилю і також зробили собі візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Мені взагалі цікаво - якщо людина-куаетовець планує подаватись по експрес ентрі, то як це можна зробити раніше року? Адже є умова - відпрацювати в Канаді рік. Ну і плюс в середньому 4-6 міс на англійський.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5149374260T Offline
    t5149374260T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Ми також їдемо з півторарічною дитиною)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо я не помиляюся, то ви можете включати у вашу заявку на ПР дітей до 22 років.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags