Імміграція до Манітоби
-
Так це воно Значить вам на 5 треба здати
-
Знайшов список Manitoba In-Demand Occupations. По моєму NOC стоїть CLB 5. Це воно?
-
Впишіть свій НОК в Гугл і подивіться
-
Но оф сайті манітоби все є
-
Так, я бачив інформацію, що здавати не обов'язково, але за неї теж додають чимало балів, що не завадить. "Може бути 5,6" - де це можна глянути точно скільки і кому? На жаль, самому не вдалося знайти. Працюю по Teer 3, NOC 73102 Plasterers, drywall installers and finishers. В січні буде півроку відпрацьованих.
-
Заповнюю анкету на візу до Канади,майже все зробила,чи є можливість у когось допомогти,хто вже це зробив,буквально у декількох питаннях,щоб зідзвонитися,напишіть будь ласка🙏
-
Така сама ситуація була,все налабилося тільки як пройшла майже година,але написало що місця вже зайняті пробуйте ще🥺
-
Краще заповнювати самостійно. Дуже уважно. Аби потім ту саму інформацію про себе ви могли вказати для отримання номінації від провінції та для отримання permanent resident
-
Підскажіть будь ласка,краще звернутися до фірми,щоб подати заяву на візу,чи можна самому,з фірмою буде швидше?дякую
-
А точно не потрібно?🫣 Або я не там читаю🙈 Формуляр IMM5669 там потрібно вказувати про роботу за останні 10 років. Ось тут гайд по заповненню документів на який вони посилаються: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep73
-
SWM хто працює за TEER 0-3 НЕ обов'язково здавати,але бажано щоб балів було більше
-
Дякую) Де я можу ознайомитися з інформацією про 30 тисяч? Тому що мені не зовсім зрозуміло "Все що subcontractor оподатковується вам gst не потрібно відкривати до 30тисяч " Тобто якщо в вас дружина головний аплікант - і вона ж тягне вас за собою,то да ви маєте напевно отримати PR. Але в мене немає дружини..)