Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Василь, поясніть плз, я вже сам запутався, процесор від кількості інфо вже підвисає. За підтримки КУК подаєшся на MPNP, а потім? Все одно ж на федералку йдеш через ЕЕ? Чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    А не підкажете незакінчена вища освіта має якесь значення чи просто 0?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    А я б не всім :) Нещодавно людина зверталась людина до мене з питаннями щодо підтримки КУК її брата, що приїхав за cuaet з України. Ну я дала посилання на умови. Людина каже «ой а англійською інфи немає?» - «еее, а шо - брат не може інфу українською прочитати і зрозуміти?» - «не може, він не дуже українською володіє… А інтервью з КУК якою мовою буде? А можна російською?» 😳 Я б такій людині підтримку КУК не надавала. Бо підтримка КУК для тих, хто хоче стати частиною української (!) громади. Бачите, Марк, є серед волонтерів КУК і добрі люди, як Василь, і такі падлюки, як я. Через те, шо рішення по всім аплікантам приймаються колегіально волонтерами (голосування), то хтось може і не отримати підтримку. Але в більшості випадків отримують всі :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Переклади потрібно мати. Якщо вже почали оцінку, то робіть. Можливо, вам потім пригодиться, якщо захочете десь вчитися. Але тоді оцінку робіть course by course, для академічних кредитів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Навіть так. А скажіть будь ласка, поки я чекаю на паспорт із візою та на документи з України, то достатньо просто перекласти диплом та додаток за допомогою афідевіту? Чи краще таке робити вже в Канаді тоді?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    В основному всі інформація про заходи повідомляється у групі www.facebook.com/groups/manitobaua/?ref=share
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Достатньо мати дипломи, виписки та переклад дипломів. Це ваше підтвердження. Оцінка освіти потрібна, якщо ви подаєтеся через ЕЕ - це 100%.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    І де можна подивитися про майбутні організаційні заходи від КУК та я самому взяти у них участь? Чи це їм потрібно написати, та спитати через пошту? Бо я взагалі не проти таких речей. Це дуже круто! 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Так там же потрібно потрібно мати мінімум школу в Канаді. І ще бали дають за навчання також. Чи там потрібно через іншу організацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Для провінційної програми не потрібно WES. Але відправили, то ок.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Просто я вже маю IELTS і відправив диплом на підтвердження. Потрібно тільки знайти роботу и стати членом української громади тоді 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я не кажу, що підтримають 10 з 10 кандидатів, все можливо, може 8/10. Якби це залежало тільки від мене, я б всім зразу давав таку підтримку :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Ще раз дуже дякую за відповідь! Я не знав таких нюансів! Просто там була інформація про волонтерство, історія і ще розмови, що будуть підтримувати далеко не всіх...Саме тому була якась не ясність у цьому процесі 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Дякую! Я читав вимоги. Питання було стосовно відбору 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я вже писав про це. Для КУК головне, щоб аплікант мав сильний намір стати членом української громади. От моделюємо ситуацію: я прилетів сьогодні до Вінні. Здати мову та знайти нормальну роботу в мене зайняло 2 місяці. За цих 2 місяці я побував на одному заході, організованому КУК (марш дітей, наприклад), проволонтерив 1 день у аеропорту. Вважається це внеском до комюніті? Безперечно. Важко це зробити? Для мене б особисто це не було тягарем витратити 1 день часу на волонтерство. Крім того, це можливість для мене зав'язати знайомства із активними людьми у Вінніпезі. От і все. Потім подаюся на підтримку КУК
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    uccmanitoba.ca/immigration/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    uccmanitoba.ca/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Тому і цікавився в першу чергу балами за працю, бо можно подати заявку на підтримку КУК, а потім у разі негативної відповіді просто пролетіти тоді. І потрібно буде навчатись у цій Провінції чи шукати інші варіанти для того аби вибрали потім
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Просто я дивився вибірку і там останні мінімальні бали були 600+ Наскільки я зрозумів, без навчання у Манітобі, рідних у цій Провінції або додаткових 500 балів потрапити туди майже не можливо тоді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь! Чув що підтримку КУК ще не дуже легко отримати. Бо окрім базових вимог так також потрібно показувати досвід волонтерства і ще щось. І що там будуть підтримувати далеко не всіх аплікантів. Це так? Бо я тільки читав вимоги, а у вас процес не вдавався ще
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags