Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    Дякую що пояснили, я не зміг написати правильно, що це один з етапів процесу легалізація ваших коштів у Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t505278193T Offline
    t505278193T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    Якщо цей мільйон у вас на картці вм ніяк його не декларуєте коли приїхали. Але якщо помім будете переводити ці гроші до канадського банку - залежить від суми і як пощастить. у нас після свіфту наш менеджер у банку в Канаді запитувала, чи є у нас підтверджуючі документи щодо джерел походження грошей, і попередила, що можливі дозапити цих документів. Був досвід коли у людини заблокували гроші доки він не надав всі документи...
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Якщо ви плануєте бути в Канаді більше 183 днів, то вам потрібно почати платити налоги на ваші доходи. На ті доходи, що ви отримали тут - у вас буде пояснення, це робота. А от як ви поясните, чому не платите налог на ті кошти, що зарахували відразу на рахунок по прильоту? Це зарплатні кошти чи ви їх ввезли відразу однією сумою. Вас попросять довести, що це за гроші. Декларація на кордоні - це самий простий шлях показати, що ви ввозите ці гроші і вам не потрібно платити з них податок
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    На кордоні ставиться галочка, якщо більше 10 тис. Якщо менше, то не ставиться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Чекайте, розмова була тільки про задекларовані кошти. Якщо ви їх задекларуйте на кордоні, то так далі не будуть питати. Давно нічого не декларував, але мені здається, що на кордоні повинні дати якість папери, декларацію щодо цих кошт. В декларації, що заповнюється раз у рік в Канаді, ви не вказуєте це як дохід. Хоч убийте, але я не пам'ятаю, щоб ми вказували це у своїх перших деклараціях.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    Добре якщо я невказав у дикларації наприклад один мільйон кладу собі в банк у цей мільйон мене ніхто не запитає де я його взяв у Канаді і як і чи буде я сплачувати штраф якщо не вкажу де отримав цей прибуток?
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Так, це тільки на етапі в'їзду до Канади. Далі ви з цим грошима робите, що завгодно. Ви вже заплатили податок на них в Україні. Крім того, дивлячись на повідомлення учасників чату, люди їдуть не з мільйонами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Віза і ворк перміт не пов'язані між собою. Ворк перміт дається вам на певний строк. І цей строк може бути меншим за строк вашої візи. На даний час вам навіть не обов'язково працювати по ньому. Відповідь - ні, не анулюється, поки від дійсний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t340026533T Offline
    t340026533T Offline
    Elya Ya
    wrote on last edited by
    А якщо CUAET, то якщо я покину Канаду то Ворк перміт анулюється?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    Так я про це і кажу, якщо ви покладети на картку вас запитають де ви взяли ці кошти, якщо до 10 тис на одну людину, то невказується якщо більше то вказується сумма до копійки це на сьогодні з практики в аеропорту заповнювався спеціальний бланк.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    вибачте за надмірну цікавість, але навіщо приклад?
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Якщо у вас звичайна віза в Канаду, то можна вилітати і залітати, навіть без ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IlIllIlIlIl
    wrote on last edited by
    Ребят скиньте пример плиз как выглядит вклееная виза
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Щось мені здається ви плутаєте. Ви вже їх задекларували. В податкову декларацію в Канаді ви їх не вносите.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    На мою думку треба все в комплексі розглядати. Мінімалка низька, але вартість життя теж нижче ніж в провінціях з вищою мінімалкою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t307753170T Offline
    t307753170T Offline
    Liss
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    На сьогодні з практичного прикладу якщо більше 10 тыс окрім бланку в літаку, треба заповнювати у аеропорту бланк щодо коштів, в кінці року у Канаді кожен заповнює налогову декларацію по коштам якщо ви ці кошти покладети на картку треба буде вказати звідки вони прибули офіційно щоб ви несплачували мито.
    1 Reply Last reply
    0
  • t340026533T Offline
    t340026533T Offline
    Elya Ya
    wrote on last edited by
    Я из Харькова, но я так понимаю что преступность в Харькове и преступность в Канаде это совсем разные вещи)
    1 Reply Last reply
    0
  • t505278193T Offline
    t505278193T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    у Канаді свої суворі вимоги до автокрісла і без місцевої сертифікації його незаконно використовувати. Краще уточніть, може взагалі немає сенсу везти крісло із собою tc.canada.ca/en/road-transportation/defects-recalls-vehicles-tires-child-car-seats/child-car-seat-cross-border-shopping-what-parents-caregivers-should-know
    1 Reply Last reply
    0
  • t340026533T Offline
    t340026533T Offline
    Elya Ya
    wrote on last edited by
    И вылетать в Украину я тоже могу только после получения ПР? Ну я думаю если прожить в манитобе 3 года пока получишь ПР, то за это время можно обустроить там жизнь и никуда уже не уезжать в другие провинции😃
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags