Імміграція до Манітоби
-
Приєднуюсь до запитання. Буду з червня в Dauphin, Manitoba. Англійська розмовна ледве В1, але вмію працювати у графічних редакторах, дизайнерити, дещо з 3D, малювати фарбами також. Не знаю чи це взагалі кому небудь потрібно, але буду рада якщо знадобиться для чогось, фестивалю, наприклад.
-
Дякую, так і думала, але надія була)
-
Тільки бакалаврат
-
Підкажіть, будь ласка, незакінчена вища освіта взагалі ніяк не враховується?
-
Знову отримав коментар, що процес підтримки непрозорий. Так я вам скажу, що у нас у комітеті є 15-17 членів, які розглядають вашу аплікацію та голосують. В основному на співбесіді 2-3 волонтерів, які готують звіт про вас, але голосують всі щодо підтримки. Не обов'язково звертатися за підтримкою до КУК, є шляхи імігрувати самостійно, виконавши критерії програми і відпрацювавши 6-12 місяців.
-
Моя суб'єктивна думка - активний член комюніті є той, хто хоч два-три рази взяв участь у заходах, які роблять волонтери. Не обов'язково КУК, є купа різних ініціатив. Навіть піти на social чи пограти у футбол із українцями - це також такий собі невеликий внесок 😁 Насправді, основним критерієм є те, щоб людина підтримувала, як може, український "продукт" у Манітобі. Не виробника, а саме культурно-освітні, волонтерські проекти. Навіть піти до підняття прапора на День Незалежності- це також внесок. КУК зацікавлений, щоб люди селилися у Манітобі та продовжували працювати у напрямку поширення чи підтримки української мови та культури.
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста. Если я получу пр в Канаде, мой супруг, который пока в Украине сможет так же его получить, или ему прийдется самому подаваться?
-
У будь-якому випадку вам потрібно здати тест з мови, щоб мати щонайменше 4.0 з усіх модулів. Дальше потрібно відпрацювати 12 місяців, якщо професія не є у in demand для Манітоби. Тільки тоді зможете податися на ПР. Якщо маєте намір стати активним членом комюніті, то у разі отримання фултайм роботи та зданим тестом, можете податися на підтримку КУК. Що це дає? У разі призивного рішення, ви зможете зразу податися на ПР, маючи додаткових 500 балів, що практично зразу вас відбере із загального пулу кандидатів.
-
Ви волонтер КУК? Підкажіть будь ласка, є український диплом з вищою освітою, 25 років досвіду в Україні, але нема відповідного рівня англійської мови. Чи вплине негативно на отримання PR (по візі CUAET) праця в Канаді на низькокваліфікованій посаді без вимог до рівня освіти?
-
А куди писати, якщо я хочу допомогти КУК? Зараз не маю часу під‘їхати до них та спитати особисто, але я би із задоволенням допомогла би комітету. Я вмію малювати, можу підготувати макети листівок, перекладати тексти, писати гайди. Тут є представники КУК, тому питаюся. Хочеться подякувати КУК та допомогти іншим.
-
Дякую 💋💋💋💋❤️❤️❤️
-
Ви по тому посиланню пройшли? Там же все написано. В розділі Adaptability.
-
А скільки максимум балів можна набрати ? Та Чи впливає на Бали канадский опит работи в манітобі?