Імміграція до Манітоби
-
То есть если я например поеду в Канаду через 3 месяца после получения визу, мой вп будет действителен уже 2 года 9 месяцев, правильно я понимаю?
-
От даты выдачи( самого ворк пермит) разумеется
-
Вот меня и интересует, тот вп, который ч получу уже в аэропорту, от какой даты будет действителен? От даты получения визы или от даты прибытия в Канаду?
-
Да, спасибо за уточнение, ибо там написано что это лишь предварительное разрешение на работу. Окончательное решение о выдаче разрешения на работу и собственно въезда в страну даёт только офицер🙂
-
Это не воркпермит это просто письмо что предварительно одобренно, ворк пермит дают в Канаде в аэропорту имиграцинный офицер ( бумага такая простыми словами)
-
Прошу прощения, проверил даты и уточню ответ. Work permit пришел спустя два дня после одобрения визы. Ровно на три года🙂
-
Три года от даты одобрения Foil-less visa
-
Вопрос к тем, кто уже прилетел в Канаду: какую дату окончания вам поставили в wp? 3 года от даты, когда вы прилетели, или 3 года от даты с письма?
-
Дякую за відповідь
-
1. 30 днів вже прибрали, нема терміну коли ви маєте сдати. 2.Так, записуватися треба заздалегідь і приїжджати на конкретну дату. Я не знаю яка зараз черга, колись чекали біля місяцю. Черга залежать і від ого в якій країні сдавали. Ми з Польщі їхали в Словаччину бо там швидше було 3. Тут не знаю дадуть чи ні, наче всім дають, але очікування але бути довге. (Мій знайомий чекає вже 4 тиждень, а хтось швидко отримує)
-
От і я так подумала, написала їм в кризову, що вклеїла дітей в паспорт і прикріпила документ, можливо щось зміниться...
-
Без заграну мабуть не дають foil less. В мене питали додати паспорт дитини або вклеїти фото в свій паспорт
-
Доброго дня. Дякую всім, хто відповів на моє минуле запитання. Ми із Донецької області, місто Волноваха. Дуже поганий інтернет. Не все можу відкрити і не завжди. Якщо можна, задам ще трохи питань і буду дуже вдячна, якщо дасте відповідь. Ми заповнили аплікацію (чоловік, я і дитина 1 рік 9 місяців). Сьогодні прийшов запит на біометрію. (У чоловіка є загранпаспорт біометричний, у мене український паспорт ID та у дитини свідоцтво про народження). 1. Чи можна трохи відтермінувати біометрію? Чи за 30 вона вже має бути здана? (І я і чоловік заповнювали і на work permit). 2. Ми будемо намагатись виїхати через росію, інших варіантів, нажаль, зараз немає. На біометрію підемо у Варшаві. Потрібно записуватись заздалегідь? 3. Чи можна сподіватись, що після біометрії все ж таки нам дадуть візу, чи це невідомо? (Бюджет не дуже великий і з маленькою дитиною не дуже легко подорожувати так далеко, тим більше, що ми ще ніколи не їздили за межі України.) Дякую за увагу. Бережіть себе.
-
Всім доброго дня, бачу вже багато хто відлітає до Канади! Мої вітання😊 А я от тільки почала подаватися за спрощеною програмою отримання візи. Та маю питання (може хтось тикне мене носом, куди дивитися, бо я за вами не встигаю😅) Так ось таке питання: якщо я подаю за себе, та на 5 річну дитину, чи потрібно окремо за неї подавати запит, чи досить того, що я створила групу, де і заповнила все необхідне? Будьласочка дайте відповідь, бо я вже втратила де потрібно шукати інформацію🙈
-
Скільки ви осіб реєстрували?
-
Добрий ранок всім, потребую поради, можливо хтось вже зіштовхнувся з таким. Я, чоловік та інші наші дорослі отримали фоіл лес. В дітей заграну не має. Їх подавала по свідоцтвам. Поки чекали в Польщі, вклеїла їх у свій паспорт. Сьогодні отримала листа дітям, думала фоїл лес також, а там запрошення прислати їм по 2 фото для одноразового тревел документу. У мене ступор, що робити. Чи мені тепер слати їм і свій паспорт та отримати візи фізичні всім, чи вклеять їм нормальні візи в мій як нам, чи просто дадуть одноразовий (невідомо), чи може якось повідомити їм, що дітей вклеїла і щоб дали фоіл лес...чекати в польщі ще 6 тижнів немає змоги, нас виселяють і я мала надію вже летіти...трохи панікую, не хочу жити на вокзалі😢. Що порадите?
-
Дякую