Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 306.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t823194044T Offline
    t823194044T Offline
    Юлия Коломиец
    wrote on last edited by
    То есть если я например поеду в Канаду через 3 месяца после получения визу, мой вп будет действителен уже 2 года 9 месяцев, правильно я понимаю?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    От даты выдачи( самого ворк пермит) разумеется
    1 Reply Last reply
    0
  • t823194044T Offline
    t823194044T Offline
    Юлия Коломиец
    wrote on last edited by
    Вот меня и интересует, тот вп, который ч получу уже в аэропорту, от какой даты будет действителен? От даты получения визы или от даты прибытия в Канаду?
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Да, спасибо за уточнение, ибо там написано что это лишь предварительное разрешение на работу. Окончательное решение о выдаче разрешения на работу и собственно въезда в страну даёт только офицер🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Это не воркпермит это просто письмо что предварительно одобренно, ворк пермит дают в Канаде в аэропорту имиграцинный офицер ( бумага такая простыми словами)
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Прошу прощения, проверил даты и уточню ответ. Work permit пришел спустя два дня после одобрения визы. Ровно на три года🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Три года от даты одобрения Foil-less visa
    1 Reply Last reply
    0
  • t823194044T Offline
    t823194044T Offline
    Юлия Коломиец
    wrote on last edited by
    Вопрос к тем, кто уже прилетел в Канаду: какую дату окончания вам поставили в wp? 3 года от даты, когда вы прилетели, или 3 года от даты с письма?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633158015T Offline
    t1633158015T Offline
    Daria Novikova
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t307753170T Offline
    t307753170T Offline
    Liss
    wrote on last edited by
    1. 30 днів вже прибрали, нема терміну коли ви маєте сдати. 2.Так, записуватися треба заздалегідь і приїжджати на конкретну дату. Я не знаю яка зараз черга, колись чекали біля місяцю. Черга залежать і від ого в якій країні сдавали. Ми з Польщі їхали в Словаччину бо там швидше було 3. Тут не знаю дадуть чи ні, наче всім дають, але очікування але бути довге. (Мій знайомий чекає вже 4 тиждень, а хтось швидко отримує)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sokolenko
    wrote on last edited by
    От і я так подумала, написала їм в кризову, що вклеїла дітей в паспорт і прикріпила документ, можливо щось зміниться...
    1 Reply Last reply
    0
  • t652449793T Offline
    t652449793T Offline
    Valeriia Berezhnova
    wrote on last edited by
    Без заграну мабуть не дають foil less. В мене питали додати паспорт дитини або вклеїти фото в свій паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633158015T Offline
    t1633158015T Offline
    Daria Novikova
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Дякую всім, хто відповів на моє минуле запитання. Ми із Донецької області, місто Волноваха. Дуже поганий інтернет. Не все можу відкрити і не завжди. Якщо можна, задам ще трохи питань і буду дуже вдячна, якщо дасте відповідь. Ми заповнили аплікацію (чоловік, я і дитина 1 рік 9 місяців). Сьогодні прийшов запит на біометрію. (У чоловіка є загранпаспорт біометричний, у мене український паспорт ID та у дитини свідоцтво про народження). 1. Чи можна трохи відтермінувати біометрію? Чи за 30 вона вже має бути здана? (І я і чоловік заповнювали і на work permit). 2. Ми будемо намагатись виїхати через росію, інших варіантів, нажаль, зараз немає. На біометрію підемо у Варшаві. Потрібно записуватись заздалегідь? 3. Чи можна сподіватись, що після біометрії все ж таки нам дадуть візу, чи це невідомо? (Бюджет не дуже великий і з маленькою дитиною не дуже легко подорожувати так далеко, тим більше, що ми ще ніколи не їздили за межі України.) Дякую за увагу. Бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t362438744T Offline
    t362438744T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Дуже дякую 🥰🥰🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t307753170T Offline
    t307753170T Offline
    Liss
    wrote on last edited by
    Вітаю, на дитину у вашій групі має бути окрема заявка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t362438744T Offline
    t362438744T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня, бачу вже багато хто відлітає до Канади! Мої вітання😊 А я от тільки почала подаватися за спрощеною програмою отримання візи. Та маю питання (може хтось тикне мене носом, куди дивитися, бо я за вами не встигаю😅) Так ось таке питання: якщо я подаю за себе, та на 5 річну дитину, чи потрібно окремо за неї подавати запит, чи досить того, що я створила групу, де і заповнила все необхідне? Будьласочка дайте відповідь, бо я вже втратила де потрібно шукати інформацію🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t307753170T Offline
    t307753170T Offline
    Liss
    wrote on last edited by
    3, я дитина 2 роки і чоловік
    1 Reply Last reply
    0
  • t696945270T Offline
    t696945270T Offline
    Svitlana Nakonechna
    wrote on last edited by
    Скільки ви осіб реєстрували?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sokolenko
    wrote on last edited by
    Добрий ранок всім, потребую поради, можливо хтось вже зіштовхнувся з таким. Я, чоловік та інші наші дорослі отримали фоіл лес. В дітей заграну не має. Їх подавала по свідоцтвам. Поки чекали в Польщі, вклеїла їх у свій паспорт. Сьогодні отримала листа дітям, думала фоїл лес також, а там запрошення прислати їм по 2 фото для одноразового тревел документу. У мене ступор, що робити. Чи мені тепер слати їм і свій паспорт та отримати візи фізичні всім, чи вклеять їм нормальні візи в мій як нам, чи просто дадуть одноразовий (невідомо), чи може якось повідомити їм, що дітей вклеїла і щоб дали фоіл лес...чекати в польщі ще 6 тижнів немає змоги, нас виселяють і я мала надію вже летіти...трохи панікую, не хочу жити на вокзалі😢. Що порадите?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha Dvorskyi
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.