Імміграція до Манітоби
-
Народ, особливо хто вже живе, маю питання, яке ніяк не дає покою. На скільки знаю «прожитковий» мінімум складає близько 40 тис Канадських Долларів ( сім’я з трьох) То виходить треба заробляти 52 тис мінімум… Яка є нормальна зарплата ( відкидаємо спеціальність) для комфортного життя і можливості відпочинку хоча б раз на рік?
-
І вони особисто в руки віддають?
-
Без доплати?
-
Ось посилання нижче, це офіційний сайт Канади, із переліком Approved vaccines: www.canada.ca/en/health-canada/services/drugs-health-products/covid19-industry/drugs-vaccines-treatments/vaccines.html
-
Вітаю, якщо треба буде переклад на англійську, українську та французьку, звертайтесь в особисті +380931847764 Можу зробити терміново з моєю печаткою перекладача Certified Translator та надіслати скан у Пдф. Від вас треба скан або фото документів За символічну ціну або скільки можете, для деяких регіонів - безкоштовно! зроблю переклад для наших співвітчизників, які вимушено стали біженцями після повномасштабного вторгнення цих варварів Додатково можу зробити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання оригіналів, витребування свідоцтв та витягів. Все буде Україна 🇺🇦 Слава Україні 💛💙🙏
-
Привіт, ми відправили паспорти с Тбілісі, нам теж сказали що чекати десь 6 неділь
-
Наскільки мені пояснили, то можна прямо в аеропорту Торонто, там де вас зустрічає червоний хрест, там можна перепочити і навіть поїсти. Або готель винаймати біля аеропорту
-
Підкажіть будь ласка, чи була у когось ситуація, що паспорт був готовий, а повідомлення від VAC так і не прийшло. Маю наступну ситуацію. Паспорти надіслали 04 квітня, пошта доставила 06 квітня. До сьогодні від VAC нічого, взагалі. Але вчора прийшов на пошту лист від IRCC , що у вас в кабінеті є нові повідомлення, перевірте. Зайшла в свій кабінет, світяться непрочитані повідомлення, а по факту їх немає. Лише інформація обновилася, з'явилися дати , яких не було раніше. Final decision April 24, 2022 Your application was approved. Check your messages below for details. , хоча запит на паспорта ми отримали ще 01 April . Чи може це означати, що паспорт готовий, а VAC не надіслав повідомлення.