Імміграція до Манітоби
-
Вроді, скільки осіб стільки і валіз
-
Пишуть, що можна телефонувати на якийсь сервіс, але не з‘єднує з консультантом
-
Добрий день! У мене виникла проблема з купівлею авіаквитків з Варшави у авіакомпанії LOT зі знижкою для українців. Я в Україні, не можу дозвонитися у сервісні центри, а при бронюванні он-лайн ціна повна. Чи знаєте хто може допомогти з цим питанням?
-
Слухайте, ну купа людей пишуть, що подавались і робили біометрію в квітні і вже отримали візу електронну або звичайну. Тобто якоїсь загальної черги немає, кому як пощастить.
-
При подачі в перші дні і дійсній біометріі процес зайняв місяць ( це взагалі не було напливу) Зараз навіть з готовим рішенням паспорт чекає у vfs біля місяцю поки черга дійде. Заявок гора,люди просто не встигають обробити. А на рахунок «довгого чекання»: 1. Європа відкрита - можна не чекати. 2. Те що зробила і робить Канада - неймовірно і дууууже швидко. 3. Не наганяйте зради і все пропало, будь ласка. Миру Вам
-
Спробую ще потелефонувати сьогодні
-
Та я розумію🥺 подзвоніть їм тоді. Бо тоді взагалі незрозуміло
-
В мене нормальна візова історія, були візи в Канаду і UK
-
Нічого такого немає, відмова мене б вже певно влаштувала, аби не оце очікування місяцями ))
-
Там же не просто документи перевіряють. А наприклад, якщо у вас є інше громадянство, а ви його не вказали (вони роблять запит, треба час на відповідь), або десь невідповідність, або може була відмова у візі, там багато нюансів. Реально краще подзвонити і спитати, як радили вище. Щоб вже точно знати🤔
-
І це якимось чином вплинуло на розгляд заявки?
-
Або просто нічого не роблять))
-
Значить вам роблять більш серйозний бекграунд чек🤷 може виникли питання стосовно чогось і це затримує рішення
-
Принаймні коли телефонувала в робочий час, то ніхто не відповідав