Імміграція до Манітоби
-
Я так думаю сильно залежить де подавались, в польщі людям уже одноразові візи присилають на 6міс, і чекають дуже довго, а я подавав в італії в римі, на другий день відповідь а за тиждень паспорт🤷♂️
-
Просто купа людей написали, що здавали в квітні і вже отримали відповіді, то не розумію може я дарма чекаю вже))
-
Хтось ще чекає на відповідь більше двох тижнів з біометрії? Можливо можна кудись написати?
-
УВАГА!!! Конгрес українців Канади в Манітобі розробив програму імміграційної підтримки українців, які прибули в Манітобу по федеральній програмі CUAET. uccmanitoba.ca/2022/04/uccpm-cuaet-immigration/
-
Доброго дня)))
-
от би в Манітобі таке зробили
-
Провінція Саскачеван надає фінансову підтримку (Saskatchewan Income Support) українцям, які прибули до провінції за програмою CUAET. Зайдіть до найближчого офісу Міністерства Соціальної Служби - Ministry of Social Services або телефонуйте 1-866-221-5200 Розмір щомісячної допомоги від провінції Одинокі – $325 Сімейна пара без дітей – $425 Сім"я – $500 Для подачі заявки на цю соціальну допомогу ви повинні отримати Social Insurance Number (SIN) у відділенні Service Canada та мати підтвердження постійної адреси у Саскачевані: або договір оренди або нотаріально засвідчений лист від друзів чи родичів, якщо ви у них проживаєте. Нагадуємо також, що 9 квітня федеральний уряд оголосив про програми фінансової підтримки для українців, які прибувають до Канади. Деталі будуть дуже скоро. Тобто, якщо ви їдете до провінції Саскачеван, то ви зможете мати допомогу від федерального та провінційного урядів. www.saskatchewan.ca/residents/family-and-social-support/financial-help/saskatchewan-income-support-sis
-
-
Дайте будь ласко ссилку як цим скористатися!!!
-
Вітаю, якщо треба буде переклад на англійську, українську та французьку, звертайтесь в ПП Можу зробити терміново з моєю печаткою перекладача Certified Translator та надіслати скан у Пдф. Від вас треба скан або фото документів на мій мейл За символічну ціну або скільки можете, для деяких регіонів - безкоштовно! зроблю переклад для наших співвітчизників, які вимушено стали біженцями після повномасштабного вторгнення цих варварів Додатково можу зробити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання оригіналів, витребування свідоцтв та витягів. Все буде Україна 🇺🇦 Слава Україні 💛💙🙏
-
Никакой связи нет. И Канада тоже не даёт статус беженца, и временное убежище так же не предоставляет. Канада просто даёт возможность украинцам в упрощённой форме получить визу и работать. Ну и небольшие нищтяки по типу страховки, курсов. Но особых приведений нет. Жилье не получите, только если от диаспоры, волонтеров. Финансовой поддержки тоже никакой нет.