Імміграція до Манітоби
-
це як?🤔🤔 Ось все що є про визначення депендант child на офіційному сайті: 2. Make sure your child meets the requirements before you apply Children qualify as dependants if they: - are under 22 years old, and - don’t have a spouse or common-law partner. Children 22 years old or older (also known as an overage dependent children) qualify as dependants if they: - have depended on their parents for financial support since before they were 22, and - can’t financially support themselves because of a mental or physical condition. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/age-limit-requirements-dependent-children.html
-
Дякую за розяснення
-
Дякую, візи в них є на 3р
-
Порекомендуйте. Я в Канаді з двома меншими дітьми, чоловік в ЗСУ, старший син 21 рік в Україні. Я хочу з меншими дітьми подаватися на PR на весні ( у мене буде 6 міс роботи full time). Чи можу я подавати також чоловік і старшого сина разом з нами? Чи зможу я виконати всі вимоги по програмі для українців якщо вони не в Канаді? Медкомісія, можливо ще щось?
-
Запис - для того, щоб замовити новий паспорт. Подовження роблять в порядку живої черги. Все це написано на сайті. Почитайте.
-
Доброго дня всім Чи зможу я у якості живої черги без попереднього запису, так як немає вільних місць продовжити дитині паспорт на виіздномк консульстві в вінніпезі 8.01 9.01 10.01