Імміграція до Манітоби
-
Це потрібно, тому що це умови відвідування посольства, зазначені у запрошенні. Але ви вже відповіли, всі речі можна брати з собою. Дякую.
-
Для чого вам це потрібно? Я проходила у Посольстві біометрію, там перевірили речі через сканер і всі віддали перед біометрію, хоча я у них навіть питала чи модна у них залишити, вони сказали ні, типу що все ок і я моду йти зі всіма речима( хоча я була з рюкзаком де був і ноут, і, навіть, розкладний ножик маленький) я вже мовчу про телефон. Може у візовому центрі там не так, але тоді там мають бути ящики чи щось таке.
-
товариство, питання до тих хто вже здав біометрію в Варшаві, де там поблизу з посольством знайти камери схову щоб залишити телефони та іншу електроніку чи речі перед візитом?
-
з‘явився конкурент MPNP www.immigration.ca/albertas-special-measures-for-canada-immigration-applications-from-ukrainians
-
А в Україні, то взагалі ще дешевше! Взагалі, найдешевше! Найкраще зараз жити в Україні!
-
Привіт) Чи хтось знає які можливості може мати вчитель інформатики? 💻 Можливо, хтось знайомих має, які мали таку освіту чи треба робити апостиль диплому, чи він там нікому не потрібен(((🤷♀️