Імміграція до Манітоби
-
Адміни в тій группі написали таке саме повідомлення з посиланням на цю групу, то куди писати?
-
Реальність в тому, що ви всі критерії прописуєте як необхідні. Я вважаю, що в цьому чаті немає людей одночасно без освіти, грошей, мови та наполегливості, ще й з 3ма дітьми. Скоріше за все, якийсь 1-2 критерії трохи гірші за ваш ідеал, а інші пункти їх перекривають. Але ви через свої страхи демотивуєте всіх, замість порадити пошукати роботу ще до відльоту та просто подивитися на попит. Або спробувати знайти квартиру та оцінити, що не подобається арендодавцям тощо.
-
А про які ціни я сказала? Я говорю про загальну суму +-, яка потрібна на перший час. Рівень В1 і В2 потрібно мати! Це не рівень "my name is...". З рівнем В2 люди складають іспит IELTS. І знову-таки Ви говорите "знайомий" - чоловік! І за скільки часу він знайшов роботу? І яку роботу? І де він цей час жив і за які кошти? Почуйте мене, будь ласка, я нікого не відмовляю. Не сприйте мої слова в штики. Я лише щиро порадію за кожного українця!!!
-
І чого саме ви боїтеся? Мені ваші страхи складно зрозуміти, так як 3 роки тому влаштувалася в американську компанію без досвіду, досі там працюю. Місяць тому приїхала в Польщу, на місці знайшла короткострокову квартиру по ціні половина від інтернету. І так далі. Так, до Канади готувалася, але за час ковіду багато змінилося і треба заново вивчати що відбувається та ціни. І що? Це лише трохи часу. Імхо, головне якраз розуміння
-
Треба в кращому випадку розраховувати, що гідний рівень життя прийде через 5 років. Ми готуємося до Канади вже 3 роки. Англійська С1. І я маю страх їхати без чоловіка. Та освіта підтверджена всіма документами. Тому просто волі до перемоги не достатньо. Вас хочу підготувати психологічно. Просто попереджають, що не треба їхати на інший край світу без підготовки. Тим паче жінки з дітьми, без мови, грошей, розуміння
-
Як людина, яка прагне виїхати декілька років у Канаду і доклала до цього чимало зусиль, я Вам з упевненістю скажу, що ця сума не перебвльшена! Їхати на абум у Канаду, витратити там усі кошти, не знайти роботи (те, що Ви дивитеся в інеті, зовсім не означає, що Вас туди приймуть, адже в Канаді існує таке поняття як "канадський досвід роботи") і повернутися потім назад... То буде ще важче. І я більше, ніж упевнена, що ті, хто вибрався зараз з повної ж... (сорі), навіть і не знають про цю програму. Дай Бог здоров'я цим людям пережити це все. Це - чудовий шанс для тих, хто готувався на імміграцію, має для цього всі знання, гроші і мову. Окрім цього, для тих, у кого є гроші (великі по міркам середньостатистичного українці гроші!). Бо чоловіків не випустили (одиниці - виключення), а жінці з дитиною в Канаді по такій програмі дуже важко буде влаштуватися, тому потрібні гроші... напевно, ще більші, ніж указано. Елементарна порада: хоча б ролики в ютубі подивіться на тему "плюси-мінуси", "ціни", "об'єктивно про Канаду" і тд. І хтось ще писав про мову... Так, вивчити. Це ж бац і одразу прийшло. Без мови варіанти роботи звужуються ще більше. Це ж не Польща чи Чехія, де ти хоча б приблизно розумієш, що тобі сказали і на слух вчич паралельно з роботою, поїздками в автобусі і тд. А англійську чи французьку потрібно конкретно вчити. А коли це робити, якщо піти на роботу "аби взяли" (а так і буде без мови!) і не мати на те ні часу, ні коштів (PS: освіта в Канаді платна). Це лише моя суб'єктивна думка і порада десять разів зважити всі за і проти. З 5 тисячами доларів у кишені там робити нічого...
-
Те що є житло десь дешевше не означає, що ви в ньому захочете жити. Дуже залежить від району. Наприклад у Вінніпезі теж в центрі є житло відносно недороге, але я сумніваюсь, що наші люди там будуть жити, тим паче з дітьми. Те що у вас по ЕЕ вимагають, то майте на увазі що то для PR, в яких є певні соціальні допомоги. Люди з WP в іншій ситуації.