Імміграція до Манітоби
-
Питання мови не є принциповим у даному тексті (тим паче, що у нас в країні досить великий відсоток «русскоговорящих»). Щодо питання, після того як я не зміг здійснити подальший крок, я зазначив тільки 1 освіту та стаж роботи безперервно 10 років і один місяц. Результат був однаковий.
-
Ви можите сформолювати питання українською мовою не всі в цьому чаті розуміють рошиську, мабуть вам треба вказати послідовно за десять років вашої карєри!
-
Доброй ночи! Можете подсказать решение проблемы при заполнении заявки CUAET, после заполнения данных об образовании и информации о работе за последние 10 лет выдаёт ошибку и не дает приступить к переходу на следующую страницу. При том что данные заполнены правильно, по годам которые превышают 10 лет
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, можливо хтось знає чи є такий же чат в телеграмі для українців, які планують іммігрувати в Онтаріо? Буду вдячна🙏
-
Це неправда. Фейк. Немає ніякої електронної візи для українців і бути не може. Просто не існує такої процедури для українців. Electronic Travel Authorization - ETA не розповсюджується на українців. Ваш консультант виявився шахраєм. Без візи в паспорті або без одноразового проїзного документу від канадського посольства вас навіть на літак не пустять.
-
Гм... дивно, просто щоб не було введенням в оману всіх інших учасників чату, то якесь би офіційне підтвердження.. Іміграційний консультант це непогано, але і там помиляються, а то й взагалі некомпетентні клептомани сидять, які побачили можливість швидких легких грошей (особливо, якщо це консультант в Україні, бо сам якось бачив такого недобросовісного 'консультанта'). Тут просто в цьому чаті 90 % учасників самі собі повністю зробили іміграцію, тому тут можна отримати консультацію не гірше (а іноді й краще) консультанта, та ще й безкоштовно )
-
То есть сдать обязательно будет въезжать в Канаду в течение месяца после сдачи биометрии??? Или можно отсрочить приезд после получения визы???