Імміграція до Манітоби
-
Я вкотре нагадую: даний чат призначений для людей, які планують іммігрувати самостійно, без посередників та консультантів. Всі адміни НЕ Є професійними імміграційними консультантами. Якщо є сумніви у інформації, яку ви отримуєте, звертайтеся до MPNP або інших джерел.
-
Це може бути ваш диплом, який підтверджує, що ви маєте цю кваліфікацію. Також референс від роботодавця дають зрозуміти, чи людина має достатньо досвіду. Якщо я останні 10 років працював як бізнес аналітик, але у мене освіта педагогічна, це все одно буде означати, що я кваліфікований для бізнес аналітика. Те ж саме із зварником. Якщо у вас є диплом про закінчення технікуму по цій спеціальності і є відповідний досвід, то питань не мало б бути. Знову ж таки, відбір на номінацію йде вручну, офіцери аналізують кожну заявку. І там є відбір та конкуренція
-
Питання згідно професій teer 0-3 Не пам'ятаю де саме, здається на оф сайті манітоби, бачив примітку що для подачі на номінацію провінції для цих професій необхідно мати документ, підтверджуючий скіл, кваліфікацію Це означає що якщо немає відповідної освіти/пройдених курсів - я номінацію не отримаю?
-
Сама система ЕОІ вам бали дає у будь-якому випадку і ви пройдете ЕОІ. Питання, чи офіцер потім пропустити таку аплікацію. Також тільки що протестував. Поставив TEER 1, 21221. Згідно вимог, то job-ready English мала б тут високою. Я постав всюди 4.5. Бали по ЕОІ врахувало. Якщо є сумніви, що собою являє job-ready English, напишіть до MPNP.
-
Якщо логічно (виключно на мою думку), то якщо ви працюєте, наприклад, business analyst, TEER 1, який вимагає clb 7, а тест здали на clb 4, то офіцер, можливо, вас дальше і не пропустить. Адже згідно стандарту це не є job-ready English. Знову ж таки, це мої ОСОБИСТІ думки
-
Все залежить від професії за якою працюєте
-
Дуже вам дякую,за те що відповідаєте і розжовуєте все💪