Імміграція до Манітоби
-
Я вчора дочекалася, було досить змістовно, на цьому тижні вже не буде, чекають змін
-
Заповнив. Але вибрав свій поточний статус: Applied for Permanent Residency, хоча я ще не засабмітив аплікацію...тільки отримав ITA. Не знаю чи правильно зробив
-
Зрозуміло. Дякую. Тобто ті хто заповнили першу форму не треба заповнбвати наступні
-
Дмитро. Можна коротенько інтро про цю форму? Це інформація збирається для пріоритетного розгляду аплікацій? Чи ви просто моніторите списки "підвішених" українців?
-
УВАГА! УВАГА! УВАГА! Виключно для аплікантів на Exploratory Visit, які на даний момент подали аплікації до Конгресу Українців Канади незалежно від етапу вашої імміграції та стану Express Entry profile чи були ви вже на візиті чи очікуєте. Увага! Інформація приймається тільки від аплікантів, які належать хоча б до однієї з таких категорій: - подали аплікацію до КУК і не мали поки інтерв”ю чи чекають результату після інтерв"ю - мають позитивний результат після інтерв”ю з КУК - мають погодження на візит - були на візиті - почали імміграцію чи перебувають на будь-якому етапі імміграції Будь ласка, ТЕРМІНОВО заповніть цей опитувальник АНГЛІЙСЬКОЮ мовою! uccmanitoba.ca/questionnaire/