Імміграція до Манітоби
-
На скільки я розумію, на біженство можна подавати лише у разі находження поза межами України, тобто якщо ви не виїхали, то у вас немає шансів податися. Крім того, я так розумію, що кейс може розглядатися певний час, і якщо щось зміниться у позитивну сторону тут в Україні, то статус теж не отримати.
-
Мужчини 18-60 років нікуди виїхати не можуть згідно з сьогоднішнім указом, вас просто не випустять З країни.
-
Ми в дорозі до Львова, проїжджали біля Гостомеля, там жесть. Я знаю що є нюанси, але якщо волонтери КУК будуть такі ласкаві, то можливо через імміграційного консультанта, або самі дадуть коротке роз'яснення стосовно біженства, адже наприклад чи можна стати біженцем, якщо в половині країни лунають вибухи, а в половині ще ні, чи можна без візи сісти на літак та при прибутті просити біженство, чи подаватись на біженство ще на місці? Якщо прийдеться виїхати в Польщу, наприклад, чи можна звідти вилетіти та не отримати депортацію, і.т.д. Якщо подаватись на місці, то чи реально це, адже консульство навряд чи працює
-
Більше деталей тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/02/additional-immigration-support-for-those-affected-by-the-situation-in-ukraine.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Як податися на біженство? Що робити з отриманням номінації?
-
Canada is prioritizing Ukrainian immigration applications in view of Russian invasion ! Today, Prime Minister Justin Trudeau have announced that Canada will be prioritizing immigration applications from Ukrainians fleeing the Russian invasion. Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) "may priority-process applications for “proof of citizenship, permanent residence, and temporary residence, including study and work permits, for Ukrainian nationals who want to study, work, reunite with family, or start a new life in Canada.” The federal government has also implemented measures to quickly issue travel documents to facilitate the crossing of Canadian citizens, Canadian permanent residents, and their immediate family members in Ukraine to neighboring countries and, if they wish, back to Canada. ❗️❗️❗️ A phone line (+1 613-996-8885) has also been created for anyone with urgent Ukraine-related immigration questions. The Federal government is called to create a plan to help Ukrainian refugees...
-
Якщо комусь цікаво, то мені відмовили у візі. Сім'ї у Канаді не маю, показав кошти на банківських рахунках, нерухомість та дані про роботу та зарплатню, бронювання квитків та готелю, детальний план. Зазначав, що дружина чекатиме на мене в Україні. Причини відмови: - I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on your family ties in Canada and in your country of residence. - I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on your personal assets and financial status. Мабуть зараз більшості відмовляють, бо думають, що ми (візитери) не повернемось додому й подаватимемось на біженство. Сумно