Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Так у всіх, кому за 30.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    Я вказувала Україну
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Khan
    wrote on last edited by
    Я народилася в USSR Україна, то місце народження Україна
    1 Reply Last reply
    0
  • t1149896075T Offline
    t1149896075T Offline
    Lena Bz
    wrote on last edited by
    Всiм привіт. Скажіть будь, ласка, хто в курсі, якщо country of birth - USSR, а в visa application написати Ukraine, це буде вважатися помилкою?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Promising news, guys. Moving to Canada: Nation Open to Ramping Up Record Immigration, Minister Says - Bloomberg www.bloomberg.com/news/articles/2021-11-18/canada-open-to-ramping-up-record-immigration-new-minister-says
    1 Reply Last reply
    0
  • t593815191T Offline
    t593815191T Offline
    Olena Petrenko 🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Якщо вам це допоможе, мій чоловік летів у кінці серпня, перевозив укулєлє в чохлі і в загальному чемодані з іншими речами. Її не декларував і ніяких документів на неї не віз, оскільки не збирається її перепродувати чи ще щось.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    Дякую за допомогу❤
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Розібралися. )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/bsf186-eng.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    А ось офіційно ця форма:
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/prepare-life-canada/border-entry.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    arrivein.com/daily-life-in-canada/how-to-fill-forms-b4-and-b4a-bsf186-and-bsf186a-while-moving-to-canada/
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    О! Це воно. Goods to follow. Я цю форму сама роздрукувала та заповнила, ще до виліту. На таможні в Канаді її не пропонують автоматом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    о, дякую!! Занотувала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Before you leave for Canada, you should prepare two copies of a list of all the goods you intend to bring into Canada as part of your personal effects. The list should indicate the value, make, model and serial number (where applicable) of all the goods. Divide the list into two sections. In the first section, list the goods you are bringing with you; in the second, list the goods to follow. Goods that arrive later will only qualify for duty- and tax-free importation under your entitlement if they are on your original list.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    » - під час лендінгу в формі «супроводжуючі речі» (я вже не пам’ятаю номер форми та як вона вірно називається... Не знаю, як офіційно, але в народі на то кажуть 'goods to follow', можливо, офіційно теж так воно зветься... Ось, можливо, тут про це: www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/mrc-drc-eng.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    Питала сьогодні в знайомого майстра. Каже, що такий пережиток, як дозвіл на вивезення, експертні оцінки і блаблабла, залишився тільки в деяких пострадянських країнах. А по всьому світу, ніби, літають просто як із приватними речами. Це так логічно і так просто, що аж, навіть не віриться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Можна ще поговорити з кимось хто літає на гастролі. Типу запитати когось, наприклад з Київської/Львівської опери. Я думаю, що це має бути стандартна ситуація.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    Це дуже корисний досвід!!! Бо у нас багато різної музики, і гітари, і скрипки. Все сучасно-електричне поїде контейнером (роботодавець дає таку опцію). Ось круто, що ви написали про форму для супровідних речей. Занотую в блокнотик, аби не завтикати на кордоні. І подивлюсь, що там буде по вартості відправки поштою. Бо контейнер буде йти 7-9 тижнів. Може, пошта буде швидше.... А дві акустичні скрипки не можна в контейнер, бо не переживуть. І вони старші за 1950 рік, тому їх проблематично вивезти окремо від власника (мене). Потрібна купа папірців від Мінкульту, і то лишиться ризик, що митники не випустять вантаж. Отакі справи... Ще раз дякую за ідею з поштою ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    У мене був такий досвід, він трохи відрізняється від того, що ви питаєте (бо не в літаку везли), але може допоможе: - були 3 електричні гітари - ми їх надіслали самі собі (вперед себе) поштою. Укрспецзв‘язок чи як там воно називається. Гітари в кейсах, кейси в картонних поштових коробках. - в декларації на укоаплшті писали, що це персональна власність та не для перепродажу. Вказували їх реальну вартість (в районі $1000 кожна гітара, Фендер, Гібсон отетовсьо) - під час лендінгу в формі «супроводжуючі речі» (я вже не пам’ятаю номер форми та як вона вірно називається :( ) гітари указали, щоб коли посилки отримували з нас не здерли пошліну як за новий імпортує мий товар - коли гітари приїхали, поїхали на пошту їх забирати з цими ж формами, проштамповпними на лендінгу - але на пошті про них навіть не спитали. «А, це personal, це ваші речі як новоприбулого доїжджають? Ну і ок» - і пошліну не взяли. Оце так :)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags