Імміграція до Манітоби
-
Oleg не хвилюйтеся, все буде ок
-
Oleg в інструкції все чітко вказано: flight number, airport and airline for the flight that will bring you into Canada if you're entering by air - www.canada.ca/en/public-health/services/diseases/coronavirus-disease-covid-19/arrivecan.html
-
Також ставив аеропорт прибуття - Монреаль (був на візиті у вересні)
-
Я туди летів через Монреаль. Час на пересадку був 2 години. Справився за годину + рейс перенесли ще на годину. Просто чекав 2 години.
-
Думаю, що вам має вистачити 4 години 😉
-
Доброго ранку. Нещодавно був на візиті у Вінніпезі. Беріть щоб мінімум було 2 години. Тобто, 4 години - це вже й з великим запасом. Все ок у вашому випадку.
-
Доброго дня. Можливо хтось має досвід і зможе підказати. Незабаром будем з жінкою летіти до манітоби з україни. Вїзд за робочою візою, по програмі RNIP. Вибираєм рейс для перельоту і незнаєм чи буде достатньо 4 години на пересадку в торонто? Вакциновані, з котом.
-
Панове, для історії - отримав нотатки про відмову в аплікації на турвізу (травень 2021), виявилося, що заявку обробили ще в червні, однак через технічний збій, вони так і не надійшли. Дякую шановному пану Дмитру за те, що попросив надіслати нотатки повторно. Підсумок - я отримав відмову, бо не мав постійного місця роботи (в той момент навчався на курсах) і зазначив 6 тисяч доларів, як підтвердження коштів. Маю більше, однак не брав довідки з інших банків (а варто було б). Тепер маю роботу, тож візьму або довідку від роботодавця, або контракт, акти виконаних робіт та виписку з реєстру платників податків (зареєстрований, як ФОП). Ну й за наступної аплікації візьму довідки про стан рахунків в усіх банках, де зберігаю кошти, і зазначу, що лише частину з них візьму для ознайомчого візиту. Маю надію, комусь стане в нагоді.
-
Dmytro дякую за роз'яснення!