Імміграція до Манітоби
-
Шановний WES, велике спасибі вам за ваші розяснення, я раніше не знав про Special immigration measure for Ukrainians, тому я думав тільки про SWM як про найпростіший шлях. Але виходить Special immigration measure for Ukrainians, набагато простіший шлях ніж SWM. (Будь-яка робота протягом півроку, незалежно від того високий це TEER або низький і CLB 4, немає привязки до віку). Я правильно все зрозумів?
-
Щоб податися на програму треба надати номер медичного огляду (IME), це ж той що ми після прильоту проходили? Таке питання, він дійсний тільки рік? Якщо я буду подаватися на программу через 9 місяців після цього медичного огляду, він же дійсний. Або треба і ще раз проходити, щоб був свіжий?
-
Так. Цього часу достатньо. Тількі спочатку шукайте квартиру, шоб вам точно підтвердили наприклад доступність з першого березня. І лютий ви робите доки
-
За місяць вас переселяють в інший готель, то якщо не хочете з речами таскатиме краще одразу починати з пошуку квартири
-
Зовсім не на довго пару тижднів. І як раніше написати за пролонгацію, в зв‘язку з пізнішою датою оренди квартири. Більше не дозволяють.