Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 360.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t779359027T Offline
    t779359027T Offline
    Oksana Vashchenko
    wrote on last edited by
    Ой,зусиль багато, вже на грані,так сказати..руки опускаються. Про вакцину теж читала. Слава Богу у нас на роботі запропонували нещодавно Пфайзер, то ми з чоловіком вже вкололись 1 раз😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t779359027T Offline
    t779359027T Offline
    Oksana Vashchenko
    wrote on last edited by
    Так, я читаю про це постійно,все є, дітей аж троє))
    1 Reply Last reply
    0
  • t471704470T Offline
    t471704470T Offline
    Еміль
    wrote on last edited by
    Стосовно відмов - треба мати "якорі", які триматимуть вас в Україні (робота, сім'я, нерухомість).
    1 Reply Last reply
    0
  • t471704470T Offline
    t471704470T Offline
    Еміль
    wrote on last edited by
    Отакої! Вже чимало зусиль приклали - значить усе вийде.) А стосовно візитів, то є позитивна динаміка, тим не менш варто ще зробити щеплення вакциною, визнаною в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t779359027T Offline
    t779359027T Offline
    Oksana Vashchenko
    wrote on last edited by
    Це дуже довга історія..) Якщо коротко,то ідея іміграції почалася з Квебеку у 2017р. Тефак, спеціальна евалюація дипломів,Арріма..і на цьому тиша до сьогодні. Потім зайнялась ЕЕ, здала TEF, IELTS, Wes і...ковід..ще рік пройшов. Видалила ЕЕ, зайнялась НБ..ще пів року тиші.. Беру участь у всіх можливих вебінарах,семінарах..і без толку А нещодавно спілкувалась з подругою моєї тітки,яка переїхала в Манітобу(з Німеччини через JO) і радила спробувати мені От і планую відновити ЕЕ і спробувати через підтримку Кук. По умовах наче проходжу, тільки от візити невідомо коли відновлять, та й читаю тут в групі що і відмов по візах багато
    1 Reply Last reply
    0
  • t471704470T Offline
    t471704470T Offline
    Еміль
    wrote on last edited by
    Квебек не розглядали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Тоді франц/укр.
    1 Reply Last reply
    0
  • t779359027T Offline
    t779359027T Offline
    Oksana Vashchenko
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь! IELTS у мене теж є, але французька набагато краща.Тоді ще питання, а співбесіда тільки англійською і українською чи Франц/укр?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Так, франкофонам теж можна подаватись на іміграцію за підтримки КУК. Ваш рівень французької повинен відповідати провінційним вимогам та вимогам Express Entry (щоб створити профайл). В описанні умов КУК французька не згадана, бо це дуже рідкісний випадок, коли хтось без англійської хоче приїхати в Манітобу. Вам буде дуже важко в Манітобі без англійської. Але технічно це можливо, так. Заповнюйте заявку так, як вона є, супроводіть листом (або коментом), що у вас не англ IELTS, а сертифікат з французької (і який бал).
    1 Reply Last reply
    0
  • t779359027T Offline
    t779359027T Offline
    Oksana Vashchenko
    wrote on last edited by
    Привіт! Вивчаю інформація стосовно іміграції в Манітобу з підтримкою КУК. В описанні умов для ознайомчого візиту написано:"..Рівень знань англійської мови IELTS 6.0..". Невже сертифікат з французької мови не підходить? По всіх інших ссилках ходжу, то наче можна як інгліш, так і френч. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t850575165T Offline
    t850575165T Offline
    Įrýna
    wrote on last edited by
    Ми теж були в Еміратах ще зовсім недавно, але уже тут в Канаді завдяки КУК. Дуже раді що ми вибрали саме цей шлях😊 Якщо у вашого чоловіка англійська на низькому рівні, то напевно він розмовляє арабською, я правильно думаю? Подивіться які скілс у нього слабші, і практикуйтесь ціленаправлено. Інших варіантів не знаю, і повірте що це буде саме легше і швидше. Люди вчать французьку з нуля, щоб набрати ті додаткові бали до ЕЕ. Бажаю вам успіхів, і якщо є питання то звертайтесь. Чоловік теж працював там в facility management компанії в QHSE, якраз по різних об'єктах: аеропорти, госпіталі, комерційна та residential нерухомість, але щоб працювати тут у своїй спеціальності потрібно спершу пройти сертифікацію. Ми були на ознайомчому візиті у 2019 році, але тоді все було по іншому. Ковід вніс свої поправки в наше життя. Зараз майже ніде не приймають walk in, і всіх цікавить ваш статус в Канаді, і співбесіди як писали вище теж по zoom. Нам і квартири показували по зум. Це про варіант із тур візитом і роботою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Я не починала обговорення програми Саскачевану. Пидивіться вище. Я лише відповідала на повідомлення та запитання адресовані мені. Тому не розумію суті притензій. Я саме за Манітобу і запитувала, якщо що. ;))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy R.
    wrote on last edited by
    Ну і ще одне цікаво... Група в якій зараз спілкуємось була створена в основному для обговорення імміграційних питань по Манітобі. До чого тут Саскачеван?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy R.
    wrote on last edited by
    Після номінації потрібно ідти по паперовому стріму? Ну і джоб оффер, звичайно, в Вас має бути від Саскачеванського роботодавця, скоріш за все. По Манітобі я описав шлях вище
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Ну,в Еміратах зачипитися на роки теж не просто. Тим не меньше ми наразі тут. Хоча багато хто здався та повернувся додому. Тому боротися ми вміємо. Але є нюанси, попри яких не попреш в силу обставин. Тому маємо, що маємо. Та програма, на яку я кидала посилання - не потребує того шляху що звичайні стріми ЕЕ. Тут трохи інакше все обстоїть. Якщо отримати +30 балів від джоб оферу то автоматом отримаєш майже максимум і швидку номінацію. Раніше не було французької. Тому прохідний був нижчий. Але тоді в нас не було айлтс на руках т.я.через карантин його просто не можна було скласти довгий час.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy R.
    wrote on last edited by
    Не так давно вникав глибше в імміграційний процес до Канади. Ситуація така, що до коронавірусу іммігрувати можна було по Express entry по 3 стрімах: Skilled workers overseas, Skilled trades (цих 2 без Канадського досвіду роботи), та Canadian express class ( з канадським досвідом). Коли почався коронавірус, по перших 2 призупинили виборки. Але, щоб зареєструватися в EE і попасти в пул, то мінімум є вимоги, а це IELTS clb7, wes, work experience від року, гроші приблизно 20000 cad на сім‘ю з 3 чоловік і вік для основного апліканта. В нашому випадку нам було по 30 років з дружиною, кошти були, в обох був wes masters degree (так як за чоловіка/дружину бали також додаються до загального score), work experience 2+ роки в обох, в дружини ielts clb7, в мене також clb7, і я його здавав ще 3 рази після першого сертифікату, так як хотів добити до clb9. І кожен раз по якомусь пункту не дотягував небагато... і Коли в нашому випадку я би добив до clb9, то по останніх відборах нас би не вибрали, шоб піти по федеральному етапу. І тоді би вирішив job offer, який дає приблизно 50 балів. І ми пройшли провінційний етап по MPNP за підтримки КУК, і отримали +600 балів. І тільки тоді отримали ITA по EE, і всеодно ішли по Skilled workers overseas, але балів вже було більше. Канада, з нашої точки зору, то є країна, за яку потрібно поборотись, жити і думати, як ставати кращим під час імміграційного процесу, що підтягнути. Ми були на зустрічі з українцями в Канаді, і всі з ким ми спілкувались, то розумні, цікаві, і борці за краще майбутнє. То трохи інший шлях, ніж зробити робоче запрошення в Польшу, щоб збирати полуницю. І якщо є ціль попасти до Канади, то потрібно починати з роботи над собою, мовою, та іншими скілами, і все буде добре...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Ну то нехай візьмуть до себе. 😂 ми тільки за! 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    Глядіть, бо наша Манітоба - пані ревнива, погляди на сторону не терпить. Хтозна як ці балачки розцінять в КУК 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    То не я почала. 😂 чесно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helga