Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 362.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Так я тому писала вище що згоден на позицію нижчу. Типу помічника навіть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Працюючи тут близько до інженерної спеціальності та постійно спілкуючись з інженерами може сказати, що слб6 мало, не кажучи про нижчий бал. На інженера з низьким рівнем не візьмуть 100процентів. Додам, що ніколи не чув, що інженера можна взяти по ЛМІА.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Навіть не знаю чесно кажучи. Думаю дають, але морока...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Можливо, професія така, що під неї не дають LMIA
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    На LinkedIn і шукаю. За агенства то дуже хотілось би знайти перевірених. Професія in-demand. Оголошень дуже багато. Відповідають часто на заявки. Але усі пишуть що шукають серед тих, хто вже у Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    “Слухайте, якщо хочете влаштувати перепалку, то бодайтеся собі в приват🤣” І дійсно, щось нас з Оленою багато 😂😂😂 Не гарантую, що утримаюсь від відповіді, якщо ще будуть випади в мій бік про «експерта-критика» тощо, але буду намагатись усіма фібрами ))) Сорі, піпл.
    1 Reply Last reply
    0
  • t606504782T Offline
    t606504782T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Слухайте, якщо хочете влаштувати перепалку, то бодайтеся собі в приват🤣 Олена, спеціальність дуже вузька з того що бачу, -пробуйте відсилати резюме, indeed.ca, -користуйтеся linked.in може там буде щось цікаве. В кінці кінців просто вбивайте в гуглі компанії і диввіться на сайтах вакансії, дзвоніть і питайте. - ще можливо пошукати settlement organisations, або рекрунтингові агенства, але скоріш за все не будуть заморочуватись… - в загалі треба дивитись чи ваша спеціальність in-demand на сайті. Подивіться в посилані там все написано з приводу ознайомчого процесу. uccmanitoba.ca/2020/07/immigration-to-manitoba/ В загалі зайдіть і подивіться скільки за вашою спеціальністю оголошень по Манітобі, Канаді в цілому. Бажаю успіхів, хто шукає той знаходить!
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Ой, я тільки зараз побачила Пи Си та Пи Си 2 в пості Олени 😳 Слухайте, це вже якийсь «перебор» з вашими звинуваченнями мене в сарказмі, «експерт-критиці», якоюсь «не такою» манерою спілкування. Я вам писала (також як і інші люди), що шанси знайти джоб офер на візітор візі - мізерні, майже дорівнюють нулю, що це будуть марно витрачені гроші, додавши, що це вам вирішувати, звичайно. Наведіть цитати, де я поводилась «некоректно».
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Так це не ідея "фікс" . То був як запасний варіант на випадок якщо з програмою та роботою не вийде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Правильно. Я про те, що, на мою думку, приїзд туристом до Канади особливо не допоможе в цьому питанні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Так одне іншому не заважає. Шукаємо і онлайн також.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    При такому шансі, ви можете просто відсилати резюме онлайн і це буде те саме. Якщо ви б були тут туристом, то що саме б помінялось? Ви б знали, де шукати роботу? Ні, не знали б. Тобто, перед цим треба було б все одно шукати компанії, які набирають іноземних працівинків. Усі ці компанії обов"язково мають розмістити ті вакансії на jobbank.gb.ca і обов"язково вказують, що готові робити LMIA/наймати іноземних працівників з-за кордону.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Та кук тут ні до чого взагалі. Я просто хотіла зрозуміти про що мова, коли про нього пишуть. 😁 пояснили. Не наш варіант.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, можливо, раніше було простіше. І то окремі професії. Однак, зважте, що програма Ознайомчого візиту через КУК до цього немає жодного стосунку взагалі. Ознайомчий візит - це туристичний візит, мета якого не знайти роботу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Краще спробувати і пошкодувати, ніж шкодувати про те що так і не спробував.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Є такі хто і з слб4 знаходив. Було б бажання. Та й вдача само-собою важлива. Я вже писала раніше, що чоловік згодний на позиції нижчі за свою. Ми не за заробітком. За стабільністю. Згодом і англ покраще і позицію вищу можна знайти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Думаю, 1% - це просто нереально. Фактично, гроші на вітер будуть щодо пошуку роботи (якщо відкинути, що ціль туриста не може бути взагалі пошук роботи). СЛБ 5 для пошуку роботи недостатньо, повірте. Просто прокатаєтесь зараз і все. Зважте, що зараз дуже багато інтерв"ю проходять онлайн взагалі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    .🤦‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Бачу, вам важко утриматись від того, щоб відповідати на моі коментарі. Мабуть, з другої спроби вдасться - тим більш, ви самі попереджаєте, що вже не будете реагувати. Я точно не буду ображатись, ні якщо будете відповідати, ні якщо не будете, але дякую за турботу. ПС: я переглянула переписку, там все коректно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391502235T Offline
    t1391502235T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Та я здається і не починала розмову. А щодо того що було: тоді перегляньте вище ту саму переписку аби освіжити пам'ять. Не ображайтеся будь ласка якщо не буду реагувати на ваші месежі , що адресовані мені. Нічого особистого. Просто не люблю вести діалог в тій манері яку ви вважаєте нормою спілкуваня. Дякую за розуміння. Пи Си: Мабуть саме через ваше " коректне" спілкування минулого разу , незнайомі люди писали мені у приват слова підтримки. Пи Си 2: Ніколи не розуміла навіщо дорослі люди так себе поводять. Таке враження ніби більше немають інших справ крім як самостверджуватися такою манерою спілкування у чатах.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags