Імміграція до Манітоби
-
Доречі, на майбутнє. В Берні Вульф та Спрінгфілд вже немає української програми. На цьому березі тепер тільки в Chief Peguis та Prince Edward. Всі інші на іншій стороні.
-
Пандемія усе ускладнює, але офіцер, на мою думку, при розгляді дивиться наскільки ретельно оформлені документи. Тяжко зараз😢, треба через декілька місяців ще спробувати.
-
Владислав, моя особиста думка, що офіцер відмовив, тому що, якщо ви ви плануєте візит у травні і тоді будут діяти карантинні умови 3 +14 днів, у вас не вистачить часу на візит (мін.1 тиждень). У вашій довідці зазначено, що візит 15~31 травня, 1 червня ви маєте повернутись на роботу. Лист до офіцера має бути грамотно складений, у ввічливій формі (замість I want -> I would like...), замовьте proof-reading. Додайте візову історію, візи до інших країн в одному паспорті, якщо є візи у Європу, США у старому паспорті, зробіть копії. Я свого часу, коли подавалась на visitor visa, подавала довідку з банку про наявність коштів (про майно нічого), довідку про шлюб, hotel & air ticket booking, план візиту, повну візову історію. Наступного разу додайте ще коштів, на карантин, проживання в готелі улетить багато коштів.
-
Може треба ще написати більше особистого, про родину, чим займається дружина, де навчається дитина. Або ще додати таке, що протягом цього тріпу ви будете сумувати за родиною і тому ви хотіли би поїхати на візит усі разом, але є причина (наприклад, дитина ще мала або дружину не відпускають з роботи) і тому ви вимушені їхати один. Або ви хотіли бі дитину залишити з бабусею, але бабуся не зможе одна доглядати, тому дружина не може з вам поїхати. Типу щоб вони не подумали, що ви їдите сам спрямовано, тому що хочете залишитися в Канаді на тур візі і потім через кілька років перевезти родину (це один з страхів при видачі тур. візи, на мою думку) По структурі - якось текст і скріни змішані, я б всі скріни в кінці листа додала По докам - може ще додати інфу о сплаті податків на наступний раз? А взагалі, так, треба чекати на ноутси, може там буде більш детальніший опис відмови і від того відштовхуватися
-
На мою думку, краще було б написати листа з посиланнями на Attachments у розділі “Purpose of Travel - Other” й зробити додаткові документи окремими файлами, щоб їх зміст було видно одразу на всю сторінку. Хоча маю сумніви, що через формат вам відмовили. - так і було зроблено.
-
Скани документів та скриншоти, які вбудовані безпосередньо у Cover Letter виглядають не дуже охайно та їх досить важко прочитати, чесно кажучи. На мою думку, краще було б написати листа з посиланнями на Attachments у розділі “Purpose of Travel - Other” й зробити додаткові документи окремими файлами, щоб їх зміст було видно одразу на всю сторінку. Хоча маю сумніви, що через формат вам відмовили. Також можна було б отримати так званий “No objection letter” від вашого роботодваця про те, що він не проти вашої поїздки до Канади у зазначений проміжок часу та зберігатиме займану вами посаду для того, щоб ви продовжили роботу після поврернення з ознайомчого візиту. Ну й наостанок - я не побачив, що ви додали листа-запрошення від Сергія Образцова, як голови імміграційного комітету КУК Манітоби. Я сам ще не подававсь на візу, якраз дороблюю документи з перекладами та пишу супровідного листа, тож це лише коментарі ”диванного експерта”.
-
Vladyslav в мене драфт був дуже схожий, але без бронювання готелів
-
Vladyslav я вказув 7700$ USA на візит і успішно отримав візу в кінці року. На мою думку, це не причина відмови. Ніякого мотиваційного листа не прикріпляв. План візиту був досить короткий, алогічно до драфту, який надали в КУК, тобто дата і що буду відвідувати. Вкінці дата і підпис.