Імміграція до Манітоби
-
Непогано) Я, до речі, трохи більше року тому довго обирав квитки на рейс з України до Туреччини - багато разів обирав та скасовував місця та багаж, щоб знайти найвигідніший варіант. Усі, кому я про це розповідав, мені не вірили, однак мені вдалося штучно створити попит на квитки й їхня вартість зросла не менш ніж у півтори рази. Тож мені довелося чекати наступного дня, щоб ціни знов повернулися по попереднього рівня.
-
Ого! Просто гігантська сума за переліт! Вас скільки на візит летіло?) Я зараз дивився ціни на переліт Київ Вінніпег на літо (рандомна дата) і вибивало 700-800$ у обидва кінці на одного. Можливо це все без багажу и різних фіі, але ціна здається адекватною. Можливо я щось не так зробив і переліт має бути дорожщим?
-
Ну так, продаш, або якщо зовсім капець автівці, то на металобрухт її, шопоробиш. Як я приїхала в Канаду, це був 2015 кажись рік, то купила б/у авто 2008 року. З авто ще й досі все було чудово, воно в мене навіть не ламалося ні разу, але в 2018 воно мені «осточортіло», продавати через об’яви мені було ліньки, то ж я його здала на trade-in за гігантську суму $1000 ))) Якби сама продавала таке стареньке (хоч і повністю на ходу) авто, то отримала б ну тисячі 2 мабуть. Таке ото, мені було пофіг, аби швидше, За один день все зробилося. Приїхала в dealership на старій машині взагалі як «лівий пасажир» просто з бойірендом за компанію (він придивлявся собі нове авто), побачила свою машину нову і в максимальній комплектації - і все, через години 4 уіхала вже на новому авто звідти.