Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Я маю таку ситуацію,поки чекав візу - сплинув термін тесту мовного і як результат - вилетів з ЕЕ. На сьогодні - новий тест ще не здав ( відверто суто боюсь йти на ту моральну каторгу знову) ,але готуюсь і готую документи на нову візу Отримаю новий ЕЕ і візу - дам данні у КУК. Для того щоб запрошення КУК було валідне - на момент ознайомчого візиту ваша професія має бути «ін деманд» та активний профіль ЕЕ
-
Доброго вечора шановно громадо. Виникло питання на яке не зміг знайти відповіді тому звертаюсь до колективного розуму. Можливо хто в курсі. Маємо: на данний момент пройдена співбесіда з КУК, відправлені документи їм та офіцеру МПНП на розгляд і отримання підтвердження про надання можливості ознайомчого візиту, однак 21.02.21 спливає термін аккаунту в ЕЕ. Питання: я так розумію потрібно після 21.02 знову активувати новий профіль в ЕЕ і повідомити КУК у випадку якщо номер аккаунту буду відрізнятись від того що був попередньо вказаний? Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
Дмитре, я розумію, хто такі СЕС , я зараз про інше. Наприклад, мій файл ніхто не брав до розгляду з липня 2020 (згідно gcms). Кожного разу, як я пишу запит у VO, мені приходить відписка, що IRCC працює з significally reduced capacity, моя черга на розгляд файла ще не настала. Таких бідось, як я, що застрягли у невизначеності- чи нас апрувнуть, чи ні- під сотню тисяч, гадаю. І от зараз набирається ще 27к аплікантів, яким офіційно надають пріоритет з розгляду, знов задвигаючи нас на задній план, не даючи жодних роз'яснень щодо термінів з процесингу. Таке зневажливе відношення від уряду демотивує, від нього опускаються руки. Ось я про що.
-
Ці 27000 - це люди, які вже працюють та живуть в Канаді. Їх, фактично, заохотили залишитись, пришвидшивши початок імміграції. Так, це Canadian Experience Class, але так чи інакше вони не є окремим пулом. Це кількість аплікацій, які попадають у річний план імміграції. Тобто шансів у інших аплікантів цього року стало на 27000 менше. Особисто вважаю, що це було правильне рішення, бо ці люди вже в Канаді. Вони працюють тут, платять податки (деяких знаю особисто, то люди по 3-4 роки в пулі сидять, оновлюючи постійно тест), але ніяк не могли почати імміграцію
-
Ці новини просто ... як би це коректно... здивували. Маючи такий беклог неопрацьованих аплікейшенів, яким нема кінця і краю, набирати з пула ще 27000... З однієї сторони, зрозумілі намагання хоч в цьому році виконати таргет із кількості нових імігрантів. Але з іншої- це як ногою в живіт тим, хто своє життя поставив on hold, чекаючи затвердження аплікаціїабо вже лендингу