Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t471704470T Offline
    t471704470T Offline
    Еміль
    wrote on last edited by
    Це відбудеться 14 січня о 3 годині ранку за київським часом. Скажіть, будь ласка, де можна буде переглянути запис семінару?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t594138543
    wrote on last edited by
    Добрий день ! Запрошую Вас на цикл з семінарів "The first time home buyers" та "Перша іпотека в Канаді". Раптом Вам або Вашим друзям і знайомим це цікаво, будь ласка поділися цією інформацією з ними. Теми які ми будемо обговорювати на семінарі: Переваги для first home buyers; Процес пошуку та купівлі будинку; Ринок нерухомості Вінніпегу; Що таке MLS?; Типи будинків на ринку; Розрахунок витрат при купівлі нерухомості; Кредитна Історія; Кредитний рейтинг; Кредитний звіт; . Огляд ринку іпотеки в Канаді; Огляд іпотечних програм для новоприбулих; Моргідж брокер або банк; Перший внесок; Додаткові питання та відповіді. Участь безкоштовна. Дата і час першої частини: середа, 13 січня 2020 в 7pm Winnipeg time. Тривалість 90 -120хв.+ відповіді на питання. Для реєстрації можна заповнити форму реєстрації нижче або залишити інформацію в листуванні. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYzN1R2mOpdK6Ib2q6Dnaf1TlMFI9nrv7AeyJw4ICoTdG3rw/viewform?usp=sf_link Дякую Вам, відмінного дня і прекрасного тижня! з пов. Dima Borysenko. Realtor ® fb: www.facebook.com/Call.Dima Msg: http://m.me/Call.Dima
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serg
    wrote on last edited by
    Один з наших аплікантів рік тому успішно іммігрував за підтримки КУК Манітоби, отримав ліцензію рієлтора та пропонує прийняти участь у циклі семінарів "The first time home buyers" та "Перша іпотека в Канаді". Якщо комусь цікаво просимо заповнити форму для реєстрації: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYzN1R2mOpdK6Ib2q6Dnaf1TlMFI9nrv7AeyJw4ICoTdG3rw/viewform?usp=sf_link
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K S
    wrote on last edited by
    це воно і є. Citizenship ще на Google Sheets як 5 років тому, а PR вже люди перенсели на іммітрекер (тільки сам про це дізнався коли почав шукати на canada visa форумі).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    А, так це ж іммітрекер, це відомо. Просто ви вище казали про селф репортед на канадавіза, тому мене це трохи збило з пантелику
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K S
    wrote on last edited by
    якщо створити фільтр по E-APR AOR DATE from 2020-01-01 to 2020-01-31 то можно побачити у кого в якому статусі апплікація зараз. багато хто отримав PPR восени але це все self-reported
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K S
    wrote on last edited by
    вище скинув. там займає час розібратися як фільтрувати данні але потім стає цікаво. тут є акроніми www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/november-2019-aor-join-here.661714/#post-8270068
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Ні, я не в курсі. Є посилання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K S
    wrote on last edited by
    люди вже з Google Sheets на ось таке переїхали myimmitracker.com/en/ca/trackers/consolidated-e-apr-tracker-express-entry-permanent-residency-application
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K S
    wrote on last edited by
    всі знають self-reported tracking document на canadavisaonline?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K S
    wrote on last edited by
    для розуміння, аплікациї на громадянство, які були подані з грудня по червень не брались у розгляд до серпня. Зараз вже деякі подані у вересні розглядають (це все self-reported)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Цікаві, до речі, теми там даються, особливо з працевлаштування і взагалі розуміння канадського ринку праці і портрету емплоєра
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Та я тим часом намагаюсь діями матеріалізувати майбутнє- проходжу пре-ерайвал сервіси)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy R.
    wrote on last edited by
    Ми вже зробили все, що могли на даному етапі. Думаю, найкращий варіант зараз переключитись на щось інше, і не стресувати лишній раз. Прийде час, і даний етап закінчиться. Появиться якийсь наступній...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    В мене починаються панічні атаки з цього приводу. Чи не збираються вони кансельнути наші аплікації, щоб зменшити беклог
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy R.
    wrote on last edited by
    І не тільки... тут ще є січневі, і грудневі ще з 2019
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Доречі, про те, що від липня не процесяться аутленд кейси- то якась масова проблема, я зустрічала багато згадувань про такі самі проблеми на інших форумах. В основному, ця проблема зустрічалась по лютневим-березневим AOR
    1 Reply Last reply
    0
  • t608912256T Offline
    t608912256T Offline
    Лідія
    wrote on last edited by
    Ну я їх буду тероризувати до 🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy R.
    wrote on last edited by
    Але з ними зв‘язуються, переважно, коли вже пройшло пів року
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy R.
    wrote on last edited by
    Я останній раз як писав по веб формі, то відповіді так і не дочекався протягом 3-х місяців
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags