Імміграція до Манітоби
-
До кінця дії паспорта: квітень 2028р.
-
Христос народився! Зі святом всіх! Як і обіцяв, ділюся своїми таймлайнами стосовно отримання туристичної візи: 1. Подача заявки: 2020-12-15. 2. Отримання листа на проходження біометрії: 2020-12-16. 3. Запис на біометрію: 2020-12-17. 4. Проходження біометрії: 2020-12-18. 5. Отримання листа про прийняте рішення та запиту про надання паспорта візовому центру: 2020-12-24. 6. Надсилання паспорта візовому центру: 2020-12-24. 7. Оновлення статусу заявки з позитивною резолюцією: 2020-12-30. 8. Отримання паспорта з візою: 2021-01-05.
-
Думаю що скоро і на роботу треба буде виходити зі справкою, що ти провакцинований😀. У нас це уже починається, ми ще не отримали вакцину, то коли чоловік по роботі в державних установах, а це кілька раз в тиждень, здає тест кожних 7 днів уже від лютого, у носі мозоль, в кошильку дірка, інакше довідка про вакцинацію🤣 теж думаю, що до кінця року і на літак можна буде сісти тільки провакцинованим. Надіюсь, що я помиляюсь.
-
Та, я також вчора якраз написала, бо візи через неділю закінчуються. І тим паче візовий центр сам відповів раніше, щоб писали перед закінчення віз. Ми в загалі спробували вилетіти через Варшаву, ризикнули під кінець грудня, бо існують випадки,що сімей пускають з копрами після 18.03. ( сама була на зв'язку з людьми), але нас на самому check-in вже завернули, сказали,що наша віза світиться на червоно. Відправили фото наших доків до відповідальної особи по Європі, яка за їх словами або в Варшаві, або в Берліні. В нас був job offer від працедавця для чоловіка,і ми вирішили обгрунтувати, що їдемо на роботу, але візи імміграційні. Сказали, що все у нас гуд з доками, але через ситуацію з короною не можуть пустити. Ми в принципі очікували такої відповіді. Ризикнули і тепер спокійно чекаємо на відкриття кордонів. Але моя суб'єктивна думка, не раніше ніж через рік це все може відбутися.
-
А, я не звернув увагу, що то по робочій візі. Дякую за пояснення.
-
процес по робочій візі та через візит відрізняються. В окремих випадках MPNP проводили онлайн-інтерв"ю і раніше щодо роботи Цінніть ознайомчого візиту саме у тому, щоб фізично побувати в Манітобі та все побачити на свої очі. За словами MPNP віртуально це зробити неможливо
-
@hitechparadigm доброго дня. Чи є якась свіжа інформація про те, що в сусідньому чаті жіночка з Росії писала про співбесіду свого чоловіка (тракдрайвер) з імміграційним офіцером онлайн? Ми в неї разом розпитували деталі. Чи в дійсності офіцери почали проводити онлайн співбесіди, чи то вона щось наплутала?
-
Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза висловлює сподівання, що у 2021 році вдасться спростити процес подорожей українців до Канади. Детальніше читайте на УНІАН: www.unian.ua/m/tourism/news/viza-v-kanadu-ukrajincyam-u-2021-roci-mozhut-sprostiti-proces-podorozhey-do-kanadi-novini-11260916.html?utm_source=social&utm_medium=share&utm_campaign=site
-
Уряд Манітоби знову продовжив надзвичайний стан на 30 днів The Manitoba government is extending the provincewide state of emergency under the Emergency Measures Act to help reduce the spread of COVID-19 and protect Manitobans, Infrastructure Minister Ron Schuler, minister responsible for the Manitoba Emergency Measures Organization (EMO), announced today. The extension goes into effect today at 4 p.m. for a period of 30 days. news.gov.mb.ca/news/index.html?item=50136&posted=2021-01-04
-
Дякую, я все це знаю. Просто раніше там інформація про 18 березня вказувалася на самому початку, а тепер вони змінили трохи дизайн сторінки і перенесли її в кінець. Я трохи не дочитав тому і виникло питання.
-
На оцьому ресурсі клікаєте Find out if you can travel to Canada, і проходите опитування, результати якого визначать, чи ви можете їхати до Канади. Пам"ятайте, що навіть якщо у вас є іммігрант-віза, ви ще не є постійним резидентом Канади, тому в першому питанні ви обираєте "a foreign national (including a United States citizen)" travel.gc.ca/travel-covid