Імміграція до Манітоби
-
А я б не був таким категоричним. Як мінімум в Приваті та Монобанку вигідно мати кредитну картку. Ну і вони просто найкращі в плані здійснення платежів. Тобто, заощадження та великі платежі за рахунок власних коштів - банки з іноземним капіталом, кредитні кошти та миттєві платежі - Приват, Моно.
-
Спочатку вони формували, але потім відповіли що змінилася програма, та інакше неможливо. Навіть в головне відділення дзвонили питали.
-
У них є різні довідки, мені оформили все без питань. 1 аркуш, вся інформація, одразу на англ мові. Мабуть вам з менеджером не пощастило
-
В Credit Agricole в преміальних пакетах є 3 додатокові безкоштовні послуги на вибір, серед яких є SWIFT. Пакетами можно користуватись безкоштовно, при умовах по розрахунку або залишку, для пакету Платінум мінімальна сума розрахунку 10 тис грн на місяць, або залишок на карті 30 тис грн. Тобто можна оформити пакет Платінум на мати безкоштовні перекази SWIFT. Ось тут про пакети premium.credit-agricole.ua/premialnye-paketnye-predlozheniya
-
Найдорожчі виписки. Але що найважливіше, у нас лежали долари без руху пів року на рахунку. Вони дали виписку на 25 листах, довелося все переводити за величезні гроші. Виявляється вони кожен день перераховували долари в гривню і все це відобразили в виписці. Сформувати її інакше їм програма не дозволяє. Жах. У них сама несучасна програма, постійно не вистачало потрібної інформації в виписках і довідках
-
До речі Агриколь дуже дуже розчарував. Не рекомендую цей банк
-
Не впевнена що для поф депозит підходить. Та депозит це зайвий ризик
-
Так, знімати будемо CAD з конвертацією в USD
-
На скільки я зрозуміла, то знімати будемо cad
-
буде 0, якщо знімати з банкоматів банків-партнерів, але не більше 4000 USD за місяц, якщо більше, то вже з комісією 0,9% - свіфт дорого виходить - 2% - є щорічна (або щомісячна) комісія, але її можна не платити, якщо лежить еквівалентом >400.000 грн, але не більше 30.000$. АЛЕ останній місяць перед закриттям рахунку (карти) точно платиш щомісячну комісію, про перший місяць не впевненна - щорічні страхові платежі premium.ukrsibbank.com/common/upload/Taryfy_All_Inclusive_new.pdf ще є Black edition, це більш преміальніший, буде 0 комісії, якщо знімати з банкоматів банків-партнерів, але не більше 6000 USD за місяц, якщо більше, то вже з комісією 0,9% - свіфт дешевше виходить - 0,8% (ще є персональний менеджер і можна свіфт виконати в телефонному режимі, без відвідування банку, АЛЕ я так не робила) - є щорічна (або щомісячна) комісія, але її можна НЕ платити, якщо лежить еквівалентом >500.000 грн, але не більше 45.000$. АЛЕ останній місяць перед закриттям рахунку (карти) точно платиш щомісячну комісію, про перший місяць не впевненна - немає страхових платежів (точніше клієнт має право відмовитися) premium.ukrsibbank.com/common/upload/Taryfy_Black_Edition.pdf але мені не зрозуміло як $ американський можна зняти з банкомату в Канаді, може бути той ще гемор(
-
От я про це ж і кажу, що в інших банках плюс мінус є такий самий тариф де 0 відсотків у банкоматах. Просто зацікавило саме партнерство. Думав що можна зняти в касі усе без комісій
-
В укрсибі буде також 0, якщо обрати найпреміальніший пакет: All Inclusive De Luxe
-
Scotiabank якраз входить до Global ATM Alliance