Імміграція до Манітоби
-
мені здається, якщо профіль уже став ineligible, то вам потрібно створити новий. Але спершу добре перегляньте всі дані, можливо випадково опустили якийсь момент, also try using the CRS calculator and then see what's missing.. usually one loses points for age, IELTS, work experience in the primary NOC min 1 year. maybe it was changed while editing the profile.
-
Треба набрати 67 балів. Порахуйти що можна підтягнути.
-
стало: L- 6.5, R - 8, W - 6.5, S -6
-
було: L - 6.5, R - 6.5, W - 6.5, S - 7
-
до вчора в мене було 328 балів
-
раніше результати були 6,5 загальний, день народження було в серпні і 5 балів я втратила, але була eligible
-
Привіт усім. Вчора оновила результати свого IELTS тесту (загальний бал 7, LRWS - всі = або вище 6), сьогодні прийшло повідомлення, що я ineligible. Може змінилися умови? Може хтось стикався з таким?
-
Також важливі вимоги, які можуть стати на заваді потенційним бажаючим податися: - Business Experience: Minimum of three (3) years of full time work experience in the past five (5) years either as an active business owner (minimum 33% or one-third ownership) or working in a senior management role of a successful business - Net Worth: Minimum of $500,000 CAD
-
Манітоба запустила програму для бізнес-імміграції. Вимоги до англійської просто смішні: IELTS 4.5-5 Освіта: достатньо школи Entrepreneur Pathway Soft Launch The Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP) has launched an interim process for applying to the Business Investor Stream Entrepreneur Pathway. This process will be in place until technical changes to the MPNP Online system are complete . www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-for-business/enp/
-
Вітаємо і дякуємо, Ваша робота безцінна!!!