Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Тоді моя душа спокійна. Заходив у чат англомовний, до афроаканадців, а у деяких там балл 570-625. Був трохи здивований
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Буде і в 23 році менший бал, завжди падав нижче 700.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Та я на перший і не розраховую. Мені би хоч 1 рік відпрацювати. Я так підрахував що з clb 5 та моїм дипломом спеціалітету та, якщо все буде добре з працевлаштцванням, то в мене виходить десь 700-750. А мінімальний балл яким видали LAA у цьому місяці 771. Можливо буде меньше у 24 році, а може і ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KLF
    wrote on last edited by
    Зрозуміло. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ну на сайті чітко пише, що потрібно мати оригінали. Не знаю, хіба до них пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KLF
    wrote on last edited by
    Я якщо то будуть ксерокопії додатків?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Потрібно мати всі додатки. Вони роблять оцінку на основі кількості годин та предметів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KLF
    wrote on last edited by
    Є всі дипломи, але додаток є тільки до диплома молодшого спеціаліста.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ні, нічого не заморожують. Просто кошти мають бути доступні. Якщо через SWM, то приймуть до уваги вашу зарплату тут у Канаді. Але кошти також будуть не лишні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Без документів нічого не зарахує.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    якщо ви подаєте заявку перебуваючи в Канаді і маєте фул тайм роботу то ви на маєте показувати тих коштів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KLF
    wrote on last edited by
    Пане Wes, підкажіть будь ласка: є дев’ять класів школи (є свідоцтво), потім п’ять років у коледжі (є диплом молодшого спеціаліста з додатком), потім три роки роки університету (є дипломи бакалавра та спеціаліста без додатків. Їх відновити не є можливим у кращому випадку отримати ксерокопію з архива одного з колишніх роботодавців), чи зарахує WES рівень освіти як «master»? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t464315104T Offline
    t464315104T Offline
    Kriuchok Valeriia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка для подачі на pr необхідно 10к на рахунку у основного заявника і по 2к на кожного члена родини має бути. Як надовго ці гроші заморожується? На всі 2,5-3р доки не отримаєш pr? Чи поки номінацію не отримаєш?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Все ок. людям підтверджували дипломи із технікумів як дворічна програма
    1 Reply Last reply
    0
  • t179602443T Offline
    t179602443T Offline
    Olha Sholohovaos
    wrote on last edited by
    І ще я написала пояснення чому так вийшло, що вчився чотири роки, а фах за два роки отримав "My husband went to secondary school from Grade 1 to Grade 9 and received a basic secondary education (1984-1989 years). After Grade 9, he enrolled in the Technicum, where he studied for 4 years (1989-1993 years). In the first two years, he completed his secondary education. The next two years he studied to be an Electrician. That's why I indicated that his completed program was "Two year post-secondary certificate" even though he actually studied for 4 years." Може щось додати чи видалити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t179602443T Offline
    t179602443T Offline
    Olha Sholohovaos
    wrote on last edited by
    Підкажіть, буть ласка, Program completed для людини, яка після 9 класу поступила в технікум і вчилась там 4 роки ?? two year post secondary certificate чи three or more year post secondary degree? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary Nik
    wrote on last edited by
    І в кабінеті на сайті також постійно видавало помилку, тому зачекінитись не вийшло за 24год
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary Nik
    wrote on last edited by
    В мене був такий квиток. За 24год зачекінитись потрібно на сайтах всіх трьох авіакомпаній, але я змогла тільки на сайті Лот зачекінитись, але як виявилось, то була не проблема. У Варшаві при реєстрації видали мені всі квитки на всі три літаки вже з місцями. Багаж сказали забрати вже в Торонто і перереєструвати на Вінніпег, що я і зробила. Але , нажаль, Вестджет один з моїх чемоданів загубив при перельоті з Торонто до Вінніпегу. І вже більше місяця не можуть знайти його і повернути мені.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Pharmacare — це програма надання пільг на ліки для жителів Манітоби, які мають право на участь, незалежно від захворювання чи віку, на доходи яких серйозно вплинула висока вартість ліків, що відпускаються за рецептом. Залежно від доходу (якого у вас фактично немає за минулий рік). вам встановлять deductible. Переважно, це 100 баксів для тих, хто не мав доходу. Тобто. людині потрібні ліки за рецептом, вона йде до фармації, оплачує вартість, і як тільки перейде суму 100 баксів, то решту буде покривати pharmacare. Наприклад, сьогодні людина заплатила, 30, через тиждень вже потрібно 80, то 10 баксів буде платитити вже провінція, бо дедактбл 100 доларів вже людина заплатила. Всі решту ліки за рецептом людина буде отримувати за рахунок провінції. Але є перелік ліків, які pharmacare не покриває. www.gov.mb.ca/health/pharmacare/apply.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t464315104T Offline
    t464315104T Offline
    Kriuchok Valeriia
    wrote on last edited by
    А навіщо подаватися на pharmacare розкажіть? Бо я навіть не чула до цього
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.