Імміграція до Манітоби
-
Дякуємо що нікого ще не образили))) Жахлива поведінка у громадському місці - то не є образа, це факт того що людина не розуміє базових речей.
-
Мені цікава інформація, щодо того, чи працюють телефони з України в Канаді, вартість проїзду у громадському транспорті, вартість житла в Манітобі та інше. Тому я читаю форуми і підписана на безліч груп де все це обговорюють. Ця ж група не про те. А до формулювання "питання адаптації" можна за вуха притягнути будь що. Від школи для навчання дітей до унітазу який краще купити...
-
Підтримуюю позицію попередніх дописів. Можливо адміністраторам варто внести коригування в правила чату враховуючи ситуацію яка склалась.
-
Еміль, нажаль ви не розумієте дуже простої речі - що таке повага до оточуючих. Це не треба писати у правилах, це просто треба розуміти. Будь ласка припиніть з усіма сперечатися, бо це все вже занадто.
-
Перечитайте закріплене повідомлення, там чітко написано, що у чаті можна ставити й обговорювати будь-які питання щодо іміграції, ознайомчого візиту та адаптації у Манітобі, а не виключно про імміграцію. Стосовно перечитування чату - то історія повідомлень неухильно збільшується, тож варто користуватися пошуком за ключовими словами. Якщо ж людина не знайшла відповіді, то її точно не закидають камінням за те, що вона поставить запитання, яке вже колись обговорювали. А для того, щоб читати актуальні новини й не бачити не цікавих вам повідомлень, то можна вимкнути нотифікації про нові повідомлення у цьому чаті й підписатися на канал: t.me/UkrainianCanada Там лише найважливіше.
-
У перший день як мене додали до цього чату, я перечитала усю його історію з моменту створення і знайшла дуже багато корисної інформації щодо процесу та вимог до документів. Ви уявляєте як тепер важко знайти необхідну інформацію серед обговорення мобільних додатків, марок телефонів і інших тем які безумовно стосуються Канади, однак не пов'язані з імміграцією до неї
-
Саме так, теж вчора перечитувала, сподівалася може якісь новини за ознайомчі візити є...
-