Імміграція до Манітоби
-
Коли заходите у свій профіль ви можете бачити статус усіх своїх заявок, EE в тому числі
-
Вітаю, Дмитро! Так, після реєстрації обов'язково приходить імейл- він може бути про те, що "congratulations, you are a candidate" або, якщо за результатами введених даних не набирається мінімум 67 балів за CRS, то "your profile is ineligeble". У першому випадку, в свій профайл можна заходити потім і за необхідності, вносити правки (наприклад, дані про новий сертифікат айлтс). Після сабміту правок система знов перераховує, чи після внесення правок в кандидата ще е 67 балів, і якщо так, то в екаунті відмічається, що "profile was updated", якщо ні (або якщо пройшов рік з моменту першого сабміту, або якщо в кандидата був ДН і він втратив бали за вік та більше не набирає 67 балів)- то приходить лист про те, що "profile is ineligeble".Мені "пощастило" спробувати всі варіанти в процесі очікування номінації)))
-
Питання до тих, хто зареєстрований в ЕЕ-системі: Яким чином ви бачите, що у вас "активний" профіль: 1) у вас є підтвердження на емейл 2) ви можете зайти у ЕЕ-систему і там буде чітко видно, що у вас "активний" профіль? Можливо, питання трохи примітивне, бо думаю, що маючи ЕЕ-профіль - це вже означає "активність", однак буду вдячний за відповіді.
-
Думаю, що січень-лютий - дуже оптимістичний прогноз. На жаль. Вже деякі великі компанії та організації, які обробляють багато різної аналітики, кажуть своїм працівникам, що робота з дому і карантин продовжиться мінімум до квітня 2021 року. Скоріше за все, другого великого локдауну не буде, бо малим бізнесам буде капець просто, хоча побачимо дуже скоро. Канада - багата країна: може дозволити собі і платити допомоги, якщо треба. Однак перша хвиля вдарила дуже суттєво, особливо, по сфері сервісу та готельно-ресторанно-туристичних бізнесах. Друга хвиля вже гірша, але поки уряд не поспішає повністю всіх закривати, хоча серйозні обмеження вже ввели у Вінніпегі, наприклад.
-
наш отримав телефон у 12 років, але і то більше тому, що ми, батьки, наполягли. А так він йому особливо був не потрібний взагалі. В початковій школі телефони взагалі не можна, хіба тільки до локера і все. Середня і старша школи, то учні носять і на перервах, якщо треба. Крім того, їм також дозволяють на телефони встановити, наприклад, різні програми для навчального процесу (e.g. Duo linguo, Teams etc.)
-
Так, теж думаю вказувати січень. Дякую.
-
Як на мене, вказуйте дати візиту десь на січень-лютий, мені здається, що кордон якщо і відкриють, то не раніше як після нового року, тим більше якщо припустити, що заявку будуть розглядати до місяця, плюс в теорії місяць на збір та організацію візиту, десь логічно що можна летіти після НР. Дати в заявці перш за все мають бути логічними, в кожному з документів, листів, в формах, в плані, броні готелю мають чітко співпадати, тому на це зверніть увагу. Дати візиту в заявці то формальність, і якщо вам пощастить отримати візи, зможете їхати тоді, коли вам зручно при умові відкриття кордонів, без прив'язки до дат, які ви вказали в заявці.
-
Добре, дякую.
-
Дякую за відповідь!