Імміграція до Манітоби
-
Транзитна віза треба
-
Скоріш за все продлять я думаю
-
А у вас є якесь посилання на інфу по Німеччині? Бо поки я бачила лише по Чехії таке 100%
-
Так, якщо є діюча віза Канади тоді захист не отримаєш і не повернеш.
-
Типу діюча віза іншої країни? Не тієї де прихисток просиш
-
Зараз не дають захист навіть якщо є віза в паспорті. 100% це Польща, Чехія, Німеччина. Якщо повернешся тим паче не дадуть. Велика кількість людей почала їхати назад з Канади тому країни Європи відреагували таким чином.
-
Зовсім не факт мені здається... Точно не знаю але якщо все правильно зробить то які підстави не давать прихисток якщо що... 🤔
-
Я маю на увазі що потім вже не повернутись назад на умови тимчасового захисту. Лише 3 місяці безвізу.
-
Да вроді як не должно буть проблем, якщо всі органи повідомить, джоб, міграційну... Бо я сам з Німеччини буду так же їхать
-
Дикую
-
Можна. Є розмір який дозволено брати в салон літака. Перевір на сайті авіакомпанії. Більшість перевищує цей розмір, але щоб не було сюрпризів краще дотримуватись вимог.
-
підкажіть будь ласка, в квитку написано ручну поклажу до 7 кг, валізу маленьку можна брати? Або лише портфель? тому що лечу без реєстрованого багажу
-
t.me/ManitobaLife
-
Нажаль мої пейроли не підвищують мій баланс, вони допомагають мені тільки вижити і не вмерти з голоду . Кожен місяць я в мінусі. Просто була графа Assets в акаунті , то я і підгрузила