Імміграція до Манітоби
-
А чи не буде така разова консультація у імм. консультанта перешкодою для співпраці з КУК?
-
Думаю тут дійсно потрібна консультація або толкового консультанта, або людини, яка проходила подібний шлях
-
Вказувати потрібно ті періоди за які отримували зарплату, тобто якщо в періоди між контактами вам зарплату ніхто не платив, то в стаж це не буде рахуватися
-
Так, я планую взяти консультацію. Просто можливо декілько варіантів як рахувати стаж. Наприклад я працюю з 2015 по 2020 в морі але фізично на судні був 36 місяців. Як мені вказувати, 5 років чи 3?) Логічно буде вказати 3 але я не звільнявся, просто у мене були перерви між контрактами по 3-4 місяці
-
Це зі сайту Манітобської програми
-
Factor 3: Work Experience Work experience points are based on documented proof of full-time employmentin the past five years. Only full-time jobs of six months (continuous) or longer are considered.
-
ах... ну тут нічим не можу тоді зарадити окрім почитати офіційний сайт про те, як довести стаж... Якщо ж не знайдете,то мабуть спробуйте консультанта на 1 годинку взяти... Просто в тому чаті 11 тис чоловік, а тут лише 110...
-
На скільки я пам'ятаю, стаж враховується при працевлаштуванні від 6-ти місяців і більше. Тому якщо у вас контракти були більше 6 місяців, то їх можна просумувати і тоді отримаєте загальний стаж. Якщо ж ні, тоді навіть не знаю що порекомендувати. У будь якому випадку раджу уважно перечитати офіційні сайти щодо вимог до стажу
-
Треба шукати на офіційному сайті про працевлаштування. Можливо, там буде щось не про РІК календарний, а про години.. Ви ж на кораблі 6 місяців... Спробуйте попитати в чаті канадакакнадо. Впевнений, люди,пов'язані з відрадженнями в морі по півроку там були за 5 років групи...
-
Але основна проблема у мене з тим, що я працюю контрактами і вони терміном менше одного року, а для ЕЕ мені потрібно не менше року по основній спеціальності. Я думаю звертатись за допомогою до консультантів, тому що я не знаю як правильно подати реф...Я планую вказати що я як моряк просто фізично і юридично не можу знаходитись на судні рік. Чи хоть у чаті мав такий досвід? Як мені краще зробити і що писати у реф?
-
👍 Ну хоч хтось Є з ДБА досвідом, а то нас якось мало залишилось :)