Імміграція до Манітоби
-
ПОділіться брокером :)
-
Вау!!! Круто! Доречі як з нерухомістю? Швидко продали? Ціна плюс-мінус ринкова по вашому району чи довелось зменшити ціну для швидкості? Цікавить зараз ринок у зв'язку з відсутністю робот через корону :)
-
в моєму випадку на федеральному етапі телефонували в кілька компаній, де я вже не працював, і в компанію, де я працював. У двох випадках з чотирьох телефонували з "посольства перевірити інформацію в аплікації на візу". Тобто ви можете сказати, що плануєте туристичну подорож до Канади, якщо не хочете нікого посвячувати у ваші плани імміграції. У інших випадках просто телефонували незнайомі і питали, чи я там-то працював (про ці дзвінки я дізнався від керівників тих компаній випадково вже перед від"їздом, коли прощався з добрими знайомими). НОС у мене був взагалі як university professor (при чому я парт-тайм працював в універі 7 років). Це було давно у 2012 році, ще до списку професій. Також окремо прийшов був запит дати нову довідку від універа про підтвердження працевлаштування та обов"язків. Хоча моя імміграція була давно, принципи перевірки тільки вдосконалюються. Канада перевіряє усіх, лише питання, який саме підхід застосують в індивідуальному випадку. Найчастіше перевірки проходять без знання апліканта про це.
-
В такому разі не зовсім зрозуміло навіщо ще і резюме дружини запросили. NOC повинен відповідати тільки для головного апліканта
-
Ну це вже на ваш розсуд. Я попередив :)
-
Як сказав Дмитро - шанс невеликий, що подзвонять.
-
Ну це вже немає значення. Зазвичай референс не має строку давності (ну поки вас люди пам'ятають :) )
-
Вибачте, що налякав. Не хотів. Просто я очікував дзвінка офіцерів з-за кордону :) Навіть не припускав, що місцеві можуть дзвонити :) Але факт з телефонами залишається - треба щоб хтось міг підтвердити ваш досвід
-
Супер. Тобто перевірка зараз вже йде в місцевому посольстві? Я думав, що усе перевіряється тими офіцерами, що розглядають кейс. В моєму випадку, це Сідней.