Імміграція до Манітоби
-
Скоріше б і Канада зробила так
-
tsn.ua/ukrayina/uryad-prodovzhit-karantin-pislya-22-travnya-shmigal-1544709.html?fbclid=IwAR0Xh-RGOTD2JSLOfihzTumWp_ajACXQ6icC-0K33utI_Ad-JMZzrOyHfGE
-
Не хочеться бути песимістом, але я не був би настільки впевненим що за 3 місяці відкриють. Карантин, в такому вигляді як він зараз діє в Україні, може спокійно тривати і до кінця літа і до кінця року
-
Як згадаю той центр в Києві, я 2 рази була там. Бррр.. останній раз 4 березня подавалась, товпищааа...там людей на Польщу 400 десь, давка, маю уявлення як це буде після, коли люди 3 місяці не могли виїхати! Там єдиний центр, а на Канаду один кабінет, теж товпа була
-
Ми подали документи он лайн Почали подачу під час карантину і потрапили на обмеження по подачі,які діяли до 29.04 Тому доробивши всі переклади - подались 05.05.2020 Позавчора отримали запит на Біометрію Якщо буде фізична можливість - протягом двох тижнів здамо і будем бачити,що вийде далі
-
Я не подавала зараз, в мене і так 3 відмови вже) але хлопці вище подають, моя думка це зараз не розумно, бо на сайті написано що на туризм візи не приймають в обробку. Тобто, це не є urgent їхати на візит, і канадці це розуміють. Це temporary visa , туристична. Тобто я не розумію, чому люди подались, але розумію їх запал) так, я особисто буду чекати поки at least не знимуть цей банер з обмеженнями на візи. Та, звичайно ж, обмеження на пересування,адже наразі ми а) не можете вилітити б) не можете приїхати с) там 2 неделі ізоляція і ще купа моментів
-
А ви подали документи он лайн чи чекаєте поки знімуть обмеження? Бо ми не подавали...це ж потрібно вказати дату візиту і з роботи довідка, що відпускають на візит, також має термін...