Імміграція до Манітоби
-
Або їх одобрять, а вас ні. Як варіант, напишіть в клініки, які проводять медогляди , може вони щось вам скажуть
-
Підскажіть будьласко в готелі можно завірити переклад довідку про відсутність судимості?
-
Дякую за відповідь. Я читав багато про ці речі, буде все залежати від рішення лікаря, бо чітких інструкцій нема. Тобто, без результатів медогляду навряд чи будь-який працівник іміграційної служби ризикне давати остаточну відповідь. Отже, варіант із приватною страховкою, як я розумію, відсутній, інакше ви чи адмін (який трохи вище надав відповідь) про нього б чули. І я правильно розумію, що навіть якщо головним аплікантом буде дружина, вона з дитиною пройде іміграційний медогляд, а я ні (негативний варіант), то відмовлять усім трьом, так?
-
Дякую за відповідь.
-
Думаю, треба шукати інструкції і манули щодо медогляду або робити офіційний запит
-
-
Шановні імігранти, підкажіть, будь-ласка. Я знаю, що при подачі на PR усі кандидати проходять медичний огляд. І якщо у родині є хоч одна людина, яка має захворювання, яке теоретично може коштувати у майбутньому канадському бюджету більше, ніж 20 тисяч, то заявка усієї родини не буде прийнята. Можливо, є варіанти "уникнути" цього? Наприклад, зобов'язання мати додаткову страховку саме на цей випадок? Справа у тому, що я маю у сердці штучний клапан та боюся, що лікар на огляді може вирішити, що у майбутньому мені може знадобитись дороговартісна операція. Хоч в Україні лікарі говорять, що клапан повторно ніхто не вшиває, той, що поставили буде до кінця життя. Але хто ж знає думки канадських медиків... Так от, можливо, ви чули, чи читали, чи стикались із подібною ситуацією? Є варіант купівлі додаткової страховки, яка зможе покрити теоретичні витрати держави? Чи якесь інше рішення, коли людина по конкретній медичній проблемі зобов'язується сама нести витрати? Чи без варіантів?
-
На скільки пам‘ятаю, то Ви теж ФОП? Можна буде Вам питання задавати, якщо вирішено йти по ЕЕ?
-
Так, то не така проблема, як виїхати