Імміграція до Манітоби
-
Дякуємо за ваш труд !!! 🤗
-
-
виписка зі спільного банківського рахунку, спільні комунальні платежі (наприклад, за інтернет тощо), докази спільних подорожей (квитки чи інформація про оплату квитків), спільні фотографії за останніх N років. Якщо орендуєте квартиру, то договір оренди, де будуть обидва ваші імена тощо. В будь-якому випадку будуть перевіряти. Як правило, це гальмує процес трохи, якщо доказів недостатньо. Знаю, що люди навіть одружувались під час процесу номінації, щоб потім вже на федеральний етап подати разом. Перед тим вони звертались знову до провінції, де просили вписати в номінацію другого члена подружжя. Як зараз - не в курсі. Однак, якщо шлюб припадає на період імміграції, то перевіряють також, чи не є фіктивним (також можуть просити надати докази тривалих стосунків). Який шлях кращий - не порадить ніхто, бо у кожного своя історія.
-
Наталя, тут реально вже тричі про суму грошей прозвучало - воно, мабуть, трохи дивно виглядає на візит до 10 діб така сума... Можливо, дійсно людський фактор (сприйняття офіцера) зіграв... Об'єктивно не шукайте тут чіткого правила (хоча, дійсно, здається, що там все по написаному), а просто, на жаль, так сталося з різно невідомих обставин (офіцер-закони-Байєс)... Ми просто кожен висловлює свою думку, що-де-чому-коли-навіщо-бозанщещо..... Ви із цього всього через кальку на свою ситуацію просто, можливо, якось відчуєте свою істину, свій шлях, і вдруге подастеся й отримаєте візу 😜
-
А ну ок
-
Мені здається 14 то забагато, і дійсно може бути фактором відмови
-
З першого разу дали візу. Ми їхали у двох з дружиною. Діти вдома зосталися. На двох показували 3к ЮСД. Ніяких довідок з роботи, ні по нерухомості чи авто не подавали. Був лише план поїздки (який я їх найшов в мережі та переробив на себе) та запрошення від Конгресу. Паспорт був новий, без ніяких віз. Так що на мою думку людський фактор ніхто не відміняв. Не закликаю робити як ми, в кожного своя дорога. Ще б порадив аплікантам не копіювати один в один текст плану, а перероблювати під себе, додавати щось своє.
-
Нам теж цікаво. Ми якраз подаємося наступного тижня