Імміграція до Манітоби
-
виїзд дитини за кордон без згоди батька під час війського стану дозволений
-
в принципі дозвіл має бути посвідченний нотаріусом, капітаном судна, головним лікарем медичної установи, командиром частини. Крім того представниками органів місцевого саморядування. Теж погоджуюсь із думкою що краще мати ніж ні
-
У нас не питали, але дозвіл у нас був. Я вважаю , краще мати і хай не питають, чим не мати , а у вас його спитають .
-
Добрий день. Питання до мам з дитиною без батька, при перетині кордону дозвіл від батька питають нотаріально завірений чи не обов'язково. Бо інфа не однозначна на цю тему і хотілося би, щоб не було сюрпризу. Цікавлять досвіди нещодавно прибулих, будь ласка.
-
Номінація діє 6 місяців
-
Бо номінація повинна прийти в ЕЕ. Але для SWM та SWO (українська вибірка) ЕЕ не треба.
-
@weswestern Roman шановне панство, стосовно Express Entry, to reiterate: спочатку створюємо профіль ЕЕ -> потім подавати на EOI (як SWM or SWO?) через портал MPNP -> коли прийде номінація, оновити профіль ЕЕ. Чому спочатку необхідно створити профіль ЕЕ, а потім подавати на номінацію?
-
Платила Success центру. Диплом бакалавра + спеціаліста.
-
Але ж для номінації від провінції не треба евалюація. Достатньо перекладів дипломів та додатків с печатками бюро перекладів. Треба диплом і бакалавра і спеціаліста/магістра.
-
Я приносила дипломи бакалавра і спеціаліста, додатки до них, переклади. Співробітник Success Skills Centre це все покопіював собі. Створив мені профіль в WES. Дома я в той профіль завантажила фото моїх дипломів та додатків. І через 3-4 тижні мені додому прийшов лист від WES. Прізвище в дипломах дівоче. Я брала всі документи що маю. Паспорт, work permit просили, свідоцтво про шлюб - не просили.
-
Доброго вечора! WES не потрібен для номінації, підскажіть. А як вони зрозуміють хто ми є?)))