Імміграція до Манітоби
-
Я ще при поданні аплікації до МПНП додала і новий і старий профіль експрес ентрі, але чомусь попросили вислати ще раз. Так що думаю що то індивідуально, але насправді краще перевірити всі документи та дані кілька раз, бо знаю людину котра в день свого народження була викинута із ЕЕ пулу, as she does not meet the minimum criteria.
-
У багатьох кандидатів спливає термін дії ЕЕ профайлу. Цим кандидатам необхідно створити новий. Крім того, наш офіцер просить нагадати: "Could you please remind them to enter their Express Entry numbers in their MPNP application. I guess some of them have forgotten."
-
У Варшаві у двічі дешевше ;)
-
Ми з дружиною зробили у Варшаві. Теж класно. А от малого доведеться робити у Києві. Ціна питання 240 доларів. Черга 10 днів
-
-
А дружина сама собі замовила :) Так само через ключик.
-
Я колись робив вже. Для "тесту" :) Зайняло 10 днів через ЄЦП. Тому не бачу потреби платити 300 + гривень за швидкість :) Ніяких ІТА ще немає.
-
Олексій, ви робите краще справу про несудимість. Я не пам'ятаю ви зробили чи ні. Через ЕЦП роблять неделі за 2, але в меня наприклад є , а в чоловіка нема. То не можна мені за двох замовити. Тобто йому окремо через віконце потрібно!) А ви ж знаєте наші МВД. То місяць десь