Імміграція до Манітоби
-
Виходить, що все ок тоді.
-
А ні, зачекайте. Teer 1,2,3 це ж досвід в Україні, так? Бо в Канаді працюю teer 4, в Україні teer 3 був досвід 5 років. Значить можна через express entry ?
-
Не підходить( дякую за роз’яснення
-
Для уточнення, тобто якщо я створюю профіль в express entry (IELTS 7, оцінка диплому є, досвід роботи в Україні є), відпрацювавши 6 місяців full time permanent position, потім подаю EOI через SWM, отримавши номінацію, федеральний етам можу пройти через express entry?
-
Доброго дня,може знає хтось відповідь на питання.Чоловік зараз працює на фірму,але йому інша фірма запропонувала кращі умови і він думає перейти туди працювати,якщо він перейде то це все що він на попередній фірмі працював вже не канає для пр,бо там вказано безпреривно працювати 6 місяців чи є якісь способи не втратити цей час? Чи я невірно,щось розумію? Дякую)
-
Так, інформації багато, але простий перегляд хоча б закріплених повідомлень, значно полегшує життя) А коли кожен учасник бажає персональну відповідь, то процес пошуку стає складнішим.
-
Дякую велике, просто багато інформації вжезаплуталась. Ще раз дякую
-
Кожного дня по декілька ось таких питань. Погортайте трохи вище, або пошуком скористайтесь. Зміни до NOC/TIER ніяк поки не впливають на подачу на номінацію. Після подачі на ПР та отримання підтвердження майбутні зміни на вас не впливають.
-
Підкажіть будь ласка, не можу розібратись, все таки щось змінилось в подачі на PR після подачі на pr чи ні? NOC же й досі не має значення? На любій професії можна працювати? Просто що додали ще приорітетні?