Імміграція до Манітоби
-
1. Я вказував з додатку до диплому. Як для Магістра, так і для бакалавра, там є "Назва програми". Наприклад для бакалавра в мене: Educational and professional program for Bachelor's Degree 2. Я б курси в освіту не ставив, якщо це не прирівнюється по мірках Північної Америки до vocational school чи типу того. 3. Досвід чоловіка потім дає бали на федеративному рівні. Якщо ви ставите з 2015, то маєте прикріпити документи, що це підтверджують. Ну і не рахується, для номінації так як ви головний аплікант. Але, дає плюс до розділу Settlement plan, там ви вказуєте його NOC та досвід.
-
Інфо для всіх. У червні знайомі приїхали до Торонто на кілька тижнів, трохи побули і поїхали назад. Медогляд не пройшли. Кілька днів тому вирішили все таки поїхати назад, але зайшли у IRCC portal і побачили, що їхній перміт canceled. У листі було пояснення, що перміт скасований у зв'язку із тим, що невчасно пройдений медогляд. Якщо хочуть податися на новий, то повинні наново подати аплікацію. Віза дійсна, але дозвіл на роботу скасований.
-
@weswestern А підкажіть ще, будь ласка, при заповненні аплікації в розділі навчання, коли додаю дипломи, в графі Program name вказувати, що це бакалавр чи назву моєї спеціальності? І ще питання, якщо я закінчувала курси по своїй професії, то мені їх в освіту вписувати, як apprenticeship чи в додаткові документи вкласти? І ще питання виникло по ходу заповнення: якщо в мого чоловіка досвід роботи з 2015 по 2019 роки, а треба заповнити за 5 років ( починаючи з 2018 року), то починати з січня 2018 року чи все ж вказати, що з 2015 на цій посаді працював? І взагалі, чи потрібно чоловікову роботу вказувати в employment? Бо я за свою роботу балів не просила, тобто буде тільки досвід чоловіка, як spouse 🤔 Чи треба в Application History додавати, що ми на cuaet подавалися? Чи це стосується тільки заявок саме на імміграцію? Вибачте за стільки питань🙈 Хвилююсь, щоб не наробити помилок. Дуже дякую завчасно за відповіді!
-
На рахунок квартири, вам потрібно буде шукати до когось підсилитися, бо більшість тих хто здає житло, просять показати суму від 3000$, можите попереписуватися з thorwin, запитати, но студії від 1000$
-
Дають готель на 30 днів, вистачить щоб знайти роботу і житло, підготуйте резюме ще до Канади, зробите всі документи, і зразу шукайте роботу і житло, сайт indeed, найкращий для пошуку роботи, на трак потрібно вчитися тут в Канаді від 5000-до 9000$, на доставці потрібно мати своє авто.