Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь! В мене TEER 1 скоріш за все. Тому і хвилююсь, що потрібен високий бал clb для того, щоб не було питань у офіцера)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    #WES #documents #документи Зробила евалюацію диплома через Success Skills Centre, не знаю навіщо, напевно, були зайві 200$ :) У мене і так на дипломах/перекладах написано Бакалавр + Магістр (Master). Переклади робила ще влітку в Україні, вони в мене з підписом перекладача та нотаріально завірені, що загалом зайве, як виявилося, ну вже які є. Нагадую, що для міграції через MPNP евалюація диплома не потрібна, хіба що ви сумніваєтесь, як вам свій оцінити, наприклад ваш спеціаліст буде бакалавр чи магістр? У моєму випадку все було і так зрозуміло, але чомусь захотілося зробити, поки є час та гроші. Перша частина: написала емейл у Success Skills Centre (є на сайті), що хочу зробити евалюацію, днів через 10 відповіли, запитали коли зручно призначити зустріч (оскільки вони там не весь час, а працюють з дому, дзвонити туди практично марно). Прийшла, хлопець зробив мені еккаунт через WES Gateway, відксерив мої документи (неабияк їх зім'явши), заповнила анкету. Е-мейл та пароль для екаунту я сама вводила. За замовчуванням WES робить документ-до-документу, коштує це близько 220$ (вже з податками), сплатити можна одразу карткою, можна потім удома самому. Якщо треба курс-бай-курс (наприклад, для подальшого навчання, або є якісь нюанси в навчанні), то це + ~100$ додатково і це треба буде окремо вказати в кабінеті WES або зв'язуватися ще з ними якось, я не вникала. Друга частина самостійна. Треба буде вдома зайти у свій екаунт WES та завантажити скани ваших документів. Диплом, переклад до нього, транскрипт (додаток) та переклад до нього. Так на кожен документ, який ви подаєте (у мене бакалавр та магістр). "Сканкопії" робила камерою телефона, у режимі скана або документа, на айфоні добре скани виходять, на андроїді довелося додатково ставити кілька додатків і гратися з ними, вибираючи найадекватніший (для мене це був Lens). Коли нарешті завантажила документи, вже через 2 дні WES надіслав емейл, що Репорт готовий, вже можна завантажити готовий ПДФ у своєму кабінеті, а паперовий звіт вони надішлють на домашню адресу протягом 2 тижнів. Чому простіше через Success Skills Centre, а не стандартним шляхом? Тому що не треба витрачати час та гроші на українського "посередника" (apostille.in.ua). Хтось писав в інтернеті, що через Success Skills Centre йому взагалі безкоштовно все зробили, але схоже та лавочка вже прикрилася.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nestvik
    wrote on last edited by
    Можна без номеру тел взагалі. Я відкривав так мамі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Для ЕЕ оцінка диплому приймається лише від наступних організацій. Там якщо в Канаді знаходитесь, то є вибір до когоьзвернутись:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Бо час летить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Треба цим всім зайнятися ...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    І мову здати теж для номінації?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    На номінацію, в принципі, можна зразу податися, якщо друзі є. Правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Навпаки. Якщо в вас є профіль ЕЕ, то коли вам дадуть номінацію, вона вам там дасть +600 балів, що автоматично гарантує попадання в вибірку ЕЕ. Але для профілю ЕЕ складніші вимоги, не всі там можуть набрати початковий бал, і грошей потрібно більше показувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Там рік досвіду роботи в Канаді чи теж декілька напрямків (в ЕЕ)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    ...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Кажуть , що ЕЕ додав балів в провінційну, якщо профіль є
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Якщо через ЕЕ йти, то треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    А на федеральну програму ? Потрібно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Можна. Треба тільки повідомити іміграційного офіцера. Але можете знайти в готелі кажуть є імігр офіцера записатися і в нього уточнити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    В містечках багато, навіть групи є. Напишіть, яке саме може хтось є. Ви як будете здавати спитайте, чи я все правильно заповнив, проглянути і скажуть, якщо щось не те
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Нічого. А що там писати. Пропустіть там головне Ваші дані і місце проживання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    На внутрішніх рейсах буде достатньо паспорту або навіть манітобського водійського посвідчення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Хтось отримував довідку про несудимість в маленьких містечках ? Заповнював такий бланк для крімінал чек рекорд? Чи всі наїхали у Вінні ))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t2115639357T Offline
    t2115639357T Offline
    wrote on last edited by
    Ху# там. Прилетів без візи а тепер треба літати по Канаді. Чи зможу літати без візи у паспорті ? 🫠🫠🫠🫠
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags