Імміграція до Манітоби
-
Як би це прискорбно не звучало але і наші українці так само можливо будут мітингувати через пару років😔 не всі наберуть високі бали, повертатись в Україну не всім є куди… сумно це…
-
Основний аплікант тягне за собою всю родину. У кого кращі шанси, той і подає
-
Якщо ви продовжуєте працювати, то відпустка на ПР не впливає. Тільки якщо є перерва у відносинах не оплачувана.
-
Якщо це відпустка, то нема проблем. Їдьте куди хочете.
-
Друзі, в чаті атлантичних провінцій деякі поділилися досвідом отримання федерального PR за 5 місяців після подачі на Provincial Nomination Program. Чи це взагалі можливо та як часто час очікування PR перевищує/відстає від середнього терміну на сайті Канади?
-
В мене таке питання хіба не можно заповнити IRRC web form з проханням прискорити процес розглядання на федеральному етапі? Мої знаймі так робили і процес пішов… www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/02/additional-immigration-support-for-those-affected-by-the-situation-in-ukraine.html
-
Це тому що там люди пішли працювати як доглядати за людьми похилого віку та медсестрами в основному, а там дуже нехватає саме такого персоналу. Також там можна відразу подаватися на номінацію як тільки знайшов роботу! В Манітобі найвидше через 6 місяців. Там не обов‘язково здавати мову екзамен! Якщо можеш говорити хоть трохи на роботі, і тебе цінують як працівника, тобі з роботи дають листа і екзамен як опція, тому його не вимагають. Там номінацію розглядають 25 днів! В Манітобі 6 місяців пишуть. І так також знаю що люди хто приїхав влітку вже з ПР чимало!
-
Ну медсестрами точно не пішли бо треба license…