Імміграція до Манітоби
-
Користувач knebekajze, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Розгляеули феде..") не відповідає мові правил чату.
-
Ні, всі федеральні програми зараз розглядаються понад 20 місяців. Фактично час тих, хто йде через провінційну програму без профіля ЕЕ та CEC, FSW на сьогодні однаковий. Виключення для тих, хто йде через провінційну програму з профілем ЕЕ - розгляд до року.
-
З чого Ви взяли своє судження що я не читав умови? Якщо ви уважно прочитаєте моє запитання, то побачите що у мене досвід роботи поза межами Канади. У цьому було питання.
-
Коли міняти будете паспорт просто через форму надасте нові дані (якщо поміняєте в процесі)
-
Вітаємо, alexandr zhevago! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня Можливо хтось знає.коли заповняли документи для CUAET основним аплікантом була жінка .чи може бути основним аплікантом на подачу документів на ПР у майбутньому чоловік?чи знову має подаватися жінка.?
-
youtu.be/F_jf0JBBoB4
-
Ось в цьому відео йшла мова про те ,що не можна міняти місцями аплікантів при продовженні статусу...знаю це інше...але задумалась чи не беруть до уваги це і при подачі на ПР
-
Який краще зробити переклад(дешевше), 1-самостійно і віднести в іміграційний центр вони завірять чи у ліцензійного перекладача або можна онлайн зробити в Україні буде переклад з електронною печаткою? 2-якщо е бакалавра(4 роки)і спеціаліст(1рік) що краще для подачі на pr, або обидва?
-
Самостійно і в імміграційний - це буде безкоштовно, якщо ви впевнені в своїх силах. Я б сам не перекладав, переглянувши, як те роблять ліцензовані спеціалісти. Більшість тут перекладають в Україні, онлайн. Просіть, щоб скинули кольоровий скан перекладів з печатками, в якості 300dpi. Ваш диплом спеціаліста нічого не значить без оцінки. Будуть рахувати лиш бакалавр
-
Дайте посилання на офіційну інформацію, де є зв'язок з провінцією через друзів. Дякую
-
Вітаємо, Елнок! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua