Імміграція до Манітоби
-
WES таке оцінив як Secondary school diploma and Diploma (two years). 9 клас і коледж 3.5 роки
-
це треба питати конкретно в тому візовому центрі, куди ви а відправляєте паспорти ми відправили до Відня одним конвертом три паспорти, та просто вложили квитанцію про сплату кур'єрської зворотньої доставки ... учора прийшло листа про те, що незабаром всі аплікації буде відправлено кур'єрською службою ...
-
Може то зарахують як "One post-secondary program ofthree years or more" за 110
-
Так
-
Так тоді у вас інше
-
Мої 3.5 зарахували як 2
-
Не питав би
-
3 роки це ж з 9-го. Ось і рахують те що було після 11-го
-
Не знаю як насправді
-
Но то ж я кажу
-
🇨🇦Українській вебінар «від CUAET до PR (постійне проживання в Канаді)»🇨🇦 Запрошуємо приєднатися до безкоштовної онлайн інформаційної сесії з юристами з компанії Fisher Law, Анжелою Сед та Рован Фішер. 🍀Ця сесія буде про те, як українці з візою CUAET можуть заздалегідь спланувати перехід на PR. Анжела буде вести сесію українською, а Рован – англійською. ❗️Реєстрація за посиланням: www.fisher-law.ca/ukraine-cuaet-webinar-march-2023?fbclid=IwAR2MaK9qaCzQeEpa91ltqsHEuL_AaBNmM73TkM7NYa1M_wuxuGQwOhgVgko&mibextid=Zxz2cZ
-
В мене така справа що ці 4 роки після 9 то вся закінченна освіта, тому для мене важливо. Бакалавра не закінчив, поїхав до Канади😢
-
Я не дуже парився, що там зарахують після коледжу, бо була вища освіта, яку оцінили як Мастерс
-
Виходить 110 у вас згідно ☝️табліці