Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Natalia Melnyk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
я робила,у Карманьоблок. прийшло за 5 днів.
-
Коли така тема пішла про справки про несудимість, то спитаю хто отримував з Німеччини. Є декілька питань. Дякую!
-
У випадку common-law і основний заявник і його партнер ,обидва повинні мати фултайм( 30 годин)?тут діє інша умова,ніж коли подається сім'я,і тільки основний аплікант повинен працювати фултайм.хто з таким стикався?і чи є посилання на офіційне джерело?дякую
-
Скиньте посилання,будь ласка
-
Вітаємо, Alina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня! Може хтось зможе підказати за номінацією «MPNP Self-assessment», буду дуже вдячною, там у третьому факторі сказано про досвід роботи за останні п'ять років. Про який саме досвід роботи йдеться: 1) за межами Канади 2) Усередині Канади у будь-якій провінції 3) досвід роботи у провінції Манітоба? Заздалегідь велике спасибі!
-
Підскажіть будь ласки що робити у даній ситуації. Є 743 бала(при мінімальному балі англійської в якому я впевнений) і в мене вже зараз іде 7й місяць роботи. Чи є смисл попрацювати 12 місяців щоб було 780 балів ?
-
Вітаємо, 𝔸𝕝𝕚𝕟𝕒! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дуже дякую!!!
-
якщо Ви клеймите загальний досвід роботи то рахувати потрібно від дати коли заповнюєте і назад. Не має значення де працювали в Канаді чи Україні, чи в Європі. Головне без перерви. І тей досвід який підтверджуєте документально ! Рахуються тільки повні роки. Досвід роботи в іншій провінції віднімає 100 балів.
-
Тобто, на common-law та ж сама схема,що і коли офіційна сім'я?