Імміграція до Манітоби
-
Наприклад: читання 4- це 12 балів+писати 5- це 17 балів; говорити 6- це 20 балів; слухати 6-20 балів= 69 балів разом! В результатах вашого тесту наприклад Celpip буде чітко вказано скільки балів ви набрали за кожний English skill . Коли внесете в систему ці цифри, система сама порахує їх автоматично. Якщо з кожного у вас буде 8 і вище тоді ви набираєте максимально 100 балів! 125 можна набрати тільки здавши додатково французьку мову!
-
пiдкажiть, будь-ласка, людина працювала пiв року, звiльнялась, та знаходячись у Манiтобi подалась по спец виборцi? тому що мало iнфи про подачу за спец виборкою з територiï Канади, майже всi подаються по свм, або якшо по спецвибирцi то з поза меж. бiльш того, менi нещодавно один вiдомий мiсцевий iмiграцiйний консультант сказав що не можу пропрацювати пiв року, звiльнитись та податись, типу треба тiльки по свм йти🤦🏻♂️
-
Не знаю хто що вам сказав, але є реальні апліканти, які так робили, щоб податися через спецвибірку. Мали на то свою причину. Також короткотерміновий контракт (до 12 місяців) підпадає під дану програму. Створіть профіль ЕОІ і спробуйте дати відповідь на запитання, і подивитися як вас система визначить.
-
розумію, але хотілося б більше історій від людей, які шли саме за цим шляхом :)
-
Тільки за вчора писали люди, що подалися по спецвибірці. І яких саме історій, яких деталей? Я вже кілька разів постив приклад ЕОІ і двома сценаріями тут у чаті. Знайомі також зараз подаватимуться через спецвибірку, мають контракт на 12 місяців. Якраз вже відпрацювали 6 місяців, але хочуть ще створити профіль ЕЕ, бо відповідають умовам.
-
цікавлять деталі: -чи працюють ці люди потім на інших роботах, після того як подались? -якщо ні, то чи виникають питання у офіцерів чим ці люди займаються? -якщо, наприклад, відпрацювати пів року, податися, та потім не працювати аж доки не отримаєш ПР, будуть якісь питання с приводу цього? (наприклад, грошей вистачає та хочешь йти на якісь курси, або підтягувати англійську) -чи питають взагалі офіцери поточну інформацію, чим займаєшься у данний час, вже після того як подався?